10 Perkara Yang Harus Anda Ketahui Sebelum Anda Makan di Longhorn Steakhouse

1. Semuanya bermula pada tahun 1981.

Di Atlanta, GA. Tetapi ibu pejabatnya terletak di Orlando, FL.

2. Nama itu digunakan untuk lebih lama.

Nama asalnya ialah LongHorn Steaks Restaurant & Saloon. Ia tidak menjadikan suis untuk hanya LongHorn Steakhouse sehingga tahun 1996.

gambar
Penasihat perjalanan

3. Ribut salji menjadikannya sangat popular.

Selepas badai salji badai melanda Atlanta pada tahun 1982, pengendara jalanan terdampar dan beralih ke salah satu tempat yang hanya mesra di sekitar: Longhorn. Selepas itu, perkataan stik dan perkhidmatan berkualiti merebak seperti api. Menjelang tahun 1990, rantaian itu berkembang di seluruh Timur, Midwest, dan Barat Daya, A.S.-plus Puerto Rico juga.

gambar

LongHorn Steakhouse

4. Ia adalah sebahagian daripada keluarga Olive Garden.

Pada tahun 2007, Darden Restaurants, Inc. membeli rantai stik, menjadikannya berkaitan dengan Olive Garden, Yard House, dan The Capital Grille.

5. The eclub LongHorn bukan jenaka.

Mendaftar dan anda akan serta-merta mendapatkan kupon untuk pembuka selera percuma. Selain itu, anda boleh memilih untuk menawarkan daripada jenama Darden lain seperti Bahama Breeze dan Olive Garden.

6. Anda boleh memesan 14 stik yang berbeza.

Nasib baik memilih antara New York Strip, sirloin panggang api, shiitake filet mignon-crusted, tanda tangan Outlaw Ribeye, dan banyak lagi. Dan kemudian ada tip stik, tulang rusuk pendek, dan tulang rusuk belakang bayi juga.

gambar

LongHorn Steakhouse

7. LongHorn mengambil makan tengah hari dengan serius.

Menghairankan, terdapat lebih daripada 30 kombinasi yang berbeza pada menu siang hari, yang termasuk salad, burger, dan kek Lava Lava. Dan mereka hanya akan menetapkan anda kembali $ 8 atau $ 9.

Lihat siaran ini di Instagram

#Steak mungkin MVP pasukan kami, tetapi kami mempunyai bangku simpanan yang mendalam. #burger

Jawatan yang dikongsi oleh LongHorn Steakhouse (@longhornsteaks) pada

8. Margaritas adalah minuman yang paling popular.

Kebanyakan orang tidak menyedari koktail istimewa LongHorn adalah margarita. Dan restoran itu telah mewajibkan para pelanggan yang mencintai tequila dengan kelainan pada versi kapur klasik. Cuba strawberi, semangka, dan nanas-kelapa.

9. Dapur menghias donat.

Salah satu hidangan pencuci mulut terbarunya adalah sebidang donat kayu manis kayu manis yang dicelupkan dengan Maker’s Mark dan mandi dalam krim vanila dan kacang pecan.

gambar

LongHorn Steakhouse

10. Anda boleh membuat hidangan kegemaran anda di rumah.

LongHorn adalah murah hati dengan resipinya, menawarkan pelanggan rahsia di belakang keranjang teriyaki daging sapi, ribeye yang disapu kopi, dan tulang rusuk belakang bayi dengan sos barbeku bourbon.

Lihat siaran ini di Instagram

Mempunyai musim sejuk beraroma yang rata. Rahsia dalam video ini. #steak #GrillHero

Jawatan yang dikongsi oleh LongHorn Steakhouse (@longhornsteaks) pada

Ikut Delish pada Instagram.

Loading...