6 Perkara yang Kami Suka Untuk Lihat dari Cookbook Baru Ina Garten

Walaupun 50 peratus daripada penduduk di luar sana meletup di atas musim labu, separuh lagi menunggu dengan sabar di bayang-bayang. Apa yang mereka tunggu, anda bertanya? Mereka sedang menunggu Ina. Kami hanya. Ratu kami! Buku masakan kedua belas beliau (Masak Seperti Pro: Resipi & Tips Untuk Masak Rumah) keluar pada 23 Oktober dan ia pasti akan dipenuhi dengan petua klasik serta tipikal Garden quintessential.

Apa yang kurang berkemungkinan ada adalah bantuan saya sendiri peminatnya kurang cekap. Sekumpulan milinya, kami akan memanggil mereka. Berikut adalah beberapa perkara kami mereka akan suka membantu.

1. Bagaimana untuk tidak mengeringkan seluruh berat badan anda sebaik sahaja ketuhar berlaku.

Hey Ina, begitu sejarah, apabila anda telah memanggang sayuran anda sekitar 450 darjah, bagaimana anda tidak menetap lebih keras daripada penghawa dingin saya pada hari tertentu pada bulan Ogos? Adakah cara profesional untuk tidak duduk di dalam peti sejuk anda kira-kira separuh melalui resipi? Terdapat perkara-perkara lain yang lebih menekan di sini, tetapi pls memberi nasihat apabila anda boleh.

Lihat siaran ini di Instagram

Apabila cuaca di East Hampton menjadi sangat panas, saya tidak suka menghabiskan banyak masa di dapur panas. Sebaliknya, saya akan memanggang beberapa ikan atau ayam dan membuat salad besar dari bahan-bahan yang boleh saya dapati di hampir mana-mana ladang ladang. Kegemaran baru saya adalah Salad Tomato & Salad dari buku baru saya “Cook Like A Pro” yang keluar Oktober ini, dan saya telah membuatnya begitu banyak musim panas ini saya hanya perlu berkongsi dengan anda lebih awal! Ia tomato, alpukat, bawang merah, dengan arugula dan vinaigrette lemon segar. Harap anda suka seperti yang saya lakukan! (Pautan ke resipi adalah dalam profil saya.) #CookLikeaPro �� @quentinbaconphoto

Pos yang dikongsi oleh Ina Garten (@inagarten) pada

2. Bagaimana untuk menjaga makanan hangat cukup lama untuk mengambil gambar yang bagus.

Sekali lagi, bukannya saya akan melakukan ini sendiri, tetapi ada beberapa subjek peminat anda yang akan sangat kagum dengan diri mereka semasa membuat zucchini uber-fotogenik dan tart keju kambing yang mereka akan mengambil tidak kurang dari 35 gambar daripadanya , menjadikannya kurang daripada suhu bilik pada masa penggunaan !!!! Bagaimana anda – bagaimana melakukan satu – menghalangnya??

3. Bagaimana untuk memasak untuk satu.

Itu bukan untuk mengatakan kemampuan untuk memasak selama dua atau lebih tidak sangat berharga, dan saya tahu Jeffrey suka membuat sisa daging ayam belanda ke dalam sandwic selama seminggu, tetapi adakah anda mempunyai nasihat mengenai cara membuat hidangan A ++ untuk satu orang seperti? Ia masih boleh cantik dan rumit, tetapi hanya … bagaimana? Bolehkah anda berbelanja dengan saya? Didalam? Tolong? Mingguan Whole Foods 2gether, maybs??

Lihat siaran ini di Instagram

masih bangga, masih gassy ������

Satu jawatan yang dikongsi oleh Tess Koman (@tesskoman) pada

4. Bagaimana untuk mengesahkan kami tidak akan mendapat salmonella dari semua yang berpotensi memberi kita salmonella.

IG, saya sedih mendengar CLAP adalah kaya dengan pengetahuan seperti bagaimana untuk memberitahu apabila daging lembu dimasak dengan sempurna, “tetapi bagaimana jika kita memanggilnya kembali beberapa langkah lagi? Seperti, bolehkah anda membantu saya dengan telur ayam? perkara-perkara lain yang berpotensi membahayakan saya jika saya tidak memasaknya sepenuhnya? Bagaimana saya tahu jika ada sesuatu yang lembap atau pada asasnya mentah?!!

Lihat siaran ini di Instagram

Ia adalah masa tahun lagi! Gambar & Ricotta Kek hangat daripada ketuhar! #figseason #CookLikeAPro

Pos yang dikongsi oleh Ina Garten (@inagarten) pada

5. Apa yang hendak dibuat.

Anda cenderung memberi kita banyak pilihan, IG. Bagaimana jika dengan buku ini debut hotline di mana anda boleh menelefon pembantu tentera yang berpengetahuan di Ina dan memaklumkannya kepada anda sama ada atau tidak rhubarb kini pada musim? Atau mungkin kod QR pada permulaan setiap bab yang membawa anda ke halaman TJ’s Fearless Flyer? Jadi, anda tahu, anda boleh membuat pilihan anda berdasarkan apa yang paling murah? Saya ulangi: segala-galanya keras dan mahal, Ina!

6. Bagaimana untuk mengatasi jika anda menjatuhkan segala-galanya di atas lantai.

Hanya saja … lantai anda pasti bersih daripada lombong kepunyaan kami. Dan jika anda menjatuhkan sesuatu yang anda bekerja selama tiga jam di lantai bersih anda, saya mengesyaki anda akan mengendalikannya jauh lebih baik daripada yang saya akan jika saya menjatuhkan kesamaan saya sedih kepada orang yang kurang bersih saya.

Cinta yOoOooooouuu. Tolong bantu.

Lihat siaran ini di Instagram

Pedas Pos Besar yang saya sedang berkhidmat malam ini dihiasi dengan alpukat, krim masam, kerepek jagung, cheddar parut, dan daun bawang. Tidak sabar untuk makan malam! Selamat Hari Pekerja! #CookLikeAPro

Pos yang dikongsi oleh Ina Garten (@inagarten) pada


Buku masakan Delish
target.com
$ 19.49
GET ANDA SEKARANG
Loading...