7 Pekerjaan Terbaik Entry Level Jika Anda MENCINTAI Makanan

1

KIND Kategori Pengurusan Bersekutu

Memulakan hari anda tanpa sarapan adalah seperti meninggalkan rumah tanpa kasut. #RiseandKIND dengan biji-bijian yang enak sehingga anda boleh menjadi yang terbaik (kopi pasti membantu juga).

Pos yang dikongsi oleh KIND Snacks (@kindsnacks) pada

New York, NY

Sekiranya anda mengambil jurusan Perniagaan, Psikologi, atau Pengurusan Makanan, peranan jualan dan peranan pemasaran entry KIND dapat menjadi lorong anda. Anda akan memberi sokongan dan wawasan kepada pasukan jualan lapangan yang akan membantu memacu penjualan kudapan sihat KIND.

Memohon kerja di sini.

2

Duta Brand Cleveland Kraut

�� F R E S H G I V E A W A Y – CLOSED�� Apa yang membuat tambahan sempurna untuk makan? Hummus + Kraut! Kami telah bekerjasama dengan bos kami bestie @thatsswhatsheeats & rakan-rakan kami yang super lazat @ithacacoldcrafted untuk memberi EMPAT pemenang bertuah yang memperlakukan makanan enak, vegan-mesra dan gluten percuma untuk menendang makanan anda pada musim panas ini. 2 set kawan akan memenangi kes campur tangan humacus @ithacacraftcrafted DAN kes bercampur @Craigraut! �� Untuk ENTER: Tag bestie anda di komen di bawah, untuk peluang untuk kedua-dua memenangi set hadiah !! . Pastikan anda mengikuti @ithacacoldcrafted, @thatswhatsheeats, @Clekraut untuk menang !! . Anda boleh memasukkan seberapa banyak kali yang anda mahu. Entries Penyertaan AS sahaja. . 2 set kawan akan dipilih secara rawak untuk sejumlah 4 PEMENANG. Diumumkan pada hari Khamis, 24 Mei!

Satu jawatan yang dikongsi oleh Cleveland Kraut (@clekraut) pada

St Paul, MN

Adakah anda suka menjaga trend makanan kesihatan dan sentiasa menyimpan peti sejuk anda dengan probiotik? Cleveland Kraut sedang mencari seseorang seperti anda untuk menganjurkan demo produk dan sampingan, jualan trek, mengambil gambar untuk media sosial, dan secara amnya bertindak sebagai wajah jenama.

Memohon kerja di sini.

3

PENGELUARAN LUAR BANDAR Wilayah

Jangan berputus asa! @bulletproof ⚡️ # basemakers

Pos yang dikongsi oleh BASEMAKERS (@basemakers) pada

Pelbagai lokasi

BASEMAKERS berfungsi dengan jenama minuman seperti Bulletproof, Health-Ade, dan Pure Coconut Water. Mereka sedang mencari wakil-wakil lapangan di Philadelphia, Tampa, Houston dan banyak lagi untuk keluar, melawat kedai-kedai runcit dan mengekalkan perhubungan akaun utama. Ini tentunya bukan kerja meja!

Memohon kerja di sini.

4

La Flor Spices Sales Representative

La Flor melayari #whitehouse ini #autumn #keepitspicy

Satu jawatan yang dikongsi oleh Laflor Spices (@laflorspices) pada

Hauppauge, NY

Peranan ini melibatkan perjalanan 75 peratus, jadi anda memerlukan lesen yang sah untuk digunakan. Anda akan menghabiskan masa memandu di sekitar Nassau County, NY, menjual rempah-rempah La Flor kepada peruncit besar dan kecil. Anda mungkin perlu bekerja beberapa pagi Sabtu, tetapi La Flor menawarkan manfaat penuh dan suasana positif.

Terimalah kerja di sini.

5

Pastri Bakeri Keluarga Zaro dan Bagel Baker

dan makan siang tidak disediakan oleh kami sepatutnya tanpa piring kue buatan sendiri kami tandatangan

Jawatan yang dikongsi oleh Zaro’s Family Bakery (@zarosfamilybakery) pada

New York, NY

Mencari tangan kotor? Love challah dan cookies hitam dan putih? Pembuat rumah keluarga NYC ini mencari tukang roti sepenuh masa!

Memohon kerja di sini.

6

Duta Jenama Gula Gunung

Mac dan Keju “Dunia Terbaik” kami adalah kesempurnaan. Itu sahaja. #macandcheese #cheesygoodness #foodie #seattle #eatlocal #seattleeats #lovemacandcheese #tasty #yum #happiness #love #food #forkyeah #noms

Satu jawatan yang dikongsi oleh Beecher’s Handmade Cheese (@beecherscheese) pada

San Francisco, CA

Syarikat makanan di sebalik jenama seperti Beeched’s Handmade Cheese, The Butcher’s Table, dan pasta & co sedang menyewa duta besar yang berpusat di California. Calon yang ideal ingin tahu tentang makanan dan bersemangat untuk mengubah cara makan Amerika.

Memohon kerja di sini.

7

Pembantu Operasi Vegan Rob

Dapatkan hadiah ini, tepat pada masanya untuk Hari Saint Patrick! Kepala di atas untuk @canscancook dan semoga nasib orang Ireland dapat bersama anda! ������Repost dari @veganscancook #GIVEAWAY MASA! ☘️Let menyebarkan nasib! Saya teruja untuk mengumumkan hari yang hebat St. Patrick’s Day bermula hari ini !! Saya telah bekerjasama dengan @veganrobs & @coconutbowls untuk memberi 1 pemenang bertuah beberapa snek Vegan Robs yang hebat dan satu set mangkuk kelapa. Bagaimana untuk bermain: 1. Seperti gambar ini 2. Ikut @veganscancook, @veganrobs dan @coconutbowls 3. Tag rakan yang anda bernasib baik kerana mempunyai @ Terima kasih @veganrobs & @coconutbowls untuk menaja hadiah! [Peraduan berakhir 03/17 terbuka kepada penduduk AS dan UK sahaja. Hadiah ini bukan sekutu atau ditaja oleh instagram. #Vegan #govegan #vegansofig #plantbased #plantbaseddiet #compassion #liveandenjoy

Satu jawatan yang dikongsi oleh Vegan Rob (@ veganrobs) pada

Sea Cliff, NY

Anda tidak perlu vegan untuk memohon, tetapi anda sepatutnya menyukai makanan ringan yang sihat. Sebagai Pembantu Operasi / Penyelaras Logistik, anda akan membantu menguruskan pengeluaran, menyelaraskan penghantaran, dan membantu dengan acara.

Apple untuk kerja di sini.