7 Susunan Hacks Anda Perlu Cuba Di Kilang Cheesecake

Dengan lebih daripada 250 item dalam menu 21-halaman, nampaknya setiap kombinasi yang mungkin telah dicapai di The Cheesecake Factory. Tetapi itulah di mana anda salah, kawan-kawan saya, kerana kami telah menemui cara-cara utama untuk menaik taraf pesanan anda dan memotong tagihan anda di tempat pencuci mulut kegemaran anda.

1. Pesanan minuman antara 4 – 6 p.m.

Kilang Cheesecake menawarkan jam gembira yang merangkumi harga yang dikurangkan pada minuman ringan (seperti $ 3 draf bir!) Dan piring kecil.

2. Buat sandwic dari roti coklat

Itu roti ajaib pelayan anda tangan anda sebagai pre-appetizer adalah delish dengan mentega, tetapi ia membuat untuk sandwich kelab yang lebih menakjubkan. Cuba naik taraf ini dan anda tidak akan kembali lagi ke roti biasa.

gambar

3. Sentiasa dapatkan sos tambahan

Dapur di setiap lokasi menyapu sekitar 100 sos yang berbeza setiap hari. Nikmati kerja keras mereka dan minta sos cili asam jawa tambahan, atau mana-mana kegemaran anda.

4. Jangan buang masa

Daripada menunggu pelayan anda kembali dengan bil dan kad kredit anda, anda boleh menggunakan aplikar cek cek jenama yang dipanggil CakePay. Anda juga boleh memisahkan bil dan hujung pelayan anda di atasnya juga.

gambar

5. Potong kalori tambahan

Sesetengah hidangan di CF boleh melebihi nilai kalori sepanjang hari. Oleh itu, bukannya memesan hidangan pencuci mulut, anda sebenarnya boleh memilih semangkuk strawberi sebaliknya. Ia datang dengan krim disebat di sisi dan hanya akan menelan 250 kalori (berbanding 1,570 dalam cheesecake beludru merah).

6. Skor sup tambahan

Nampaknya jika anda mendapat mangkuk panas anda akan pergi, ia akan lebih besar daripada bahagian makan.

7. Langkau ke baris

Anda boleh memesan menu penuh di bar, jadi jangan tunggu meja. Hanya duduk di bar dengan besties anda sebaliknya supaya anda boleh menghabiskan lebih banyak masa mengisi wajah anda dan kurang masa menunggu bersama dengan salah satu buzzers.

Atau cuma untuk pergi dan makan dari keselesaan sofa anda.

Ikut Delish pada Instagram.

Loading...