7 Susunan Hacks Anda Perlu Cuba Di Red Lobster

1. Minta biskut tambahan.

Fikirkan mereka seperti bungkusan Olive Garden yang tidak pernah berakhir – di sana untuk semua matlamat anda yang terlalu banyak makan. Bonus: Anda boleh mengambil mana-mana dan semua rumah tambahan.

gambar

Twitter / Red Lobster

2. Dapatkan udang lobster anda.

Pilihan ini tidak selalu diiklankan di menu, tetapi anda boleh mendapatkan kerang-kerangan anda dan bukannya dikukus. Anda hanya perlu bertanya.

gambar

Twitter / Red Lobster

3. Buat anak lelaki rahsia-menu.

Setiap kali anda memesan udang udang-terutama popcorn-berfikir tentang mengisi satu (atau tiga) biskut teluk cheddar dengan mereka untuk membuat Boy cheesy cheesy. Atau, jika anda lebih memilih udang galah, kraf roll lobster DIY dalam beberapa saat. Ini sudah tentu TIDAK pada menu tetapi ia bernilai usaha tambahan-kami berjanji.

gambar

udang kara merah

4. Buat makanan anda lebih ringan.

Sekiranya anda cuba sedar diri, minta ikan segar dimasak dalam minyak zaitun dan bukan mentega atau marjerin. Ia akan rasa sama hebat, tetapi anda akan menjimatkan banyak kalori tambahan yang anda tidak perlu.

Lihat siaran ini di Instagram

Ia semakin bertenaga di sini. Tidakkah anda hanya dapat mencium bau yang beraroma, berair yang terbit daripada Bakar Lobster Maine yang Roasted? #Lobsterfest

Satu jawatan yang dikongsi oleh Red Lobster (@redlobster) pada

5. Cari diskaun dan gunakannya dengan bijak.

Jika anda mendaftar untuk Catch Club, anda akan mendapat kupon pada hari lahir anda dan mendengar mengenai promosi menjimatkan wang seperti promosi Endless Shrimp-plus seperti tawaran BOGO-sebelum orang lain.

Lihat siaran ini di Instagram

Kaki salji dan kaki kepiting raja yang ditangkap liar di Dream Crab Lover adalah lazat sendiri, tetapi kami akan keluar dan memasangkan mereka dengan linguini crab linguini Alfredo. #Crabfest

Satu jawatan yang dikongsi oleh Red Lobster (@redlobster) pada

6. Sauce it up.

Sentiasa tanya pelayan anda untuk sos kegemaran anda-seperti barbeku bourbon peach-kerana walaupun ia tidak di menu, kemungkinan restoran masih ada dalam stok.

Lihat siaran ini di Instagram

Pernahkah anda mencuba Udang Garlic Sriracha kami yang baru dicelup dalam Meyer Lemon aioli yang datang dengan Udang Parmesan Peppercorn? Adakah ini combo rasa yang tidak dijangka memberi inspirasi kepada anda untuk mencuba lebih banyak pengalaman baru?

Satu jawatan yang dikongsi oleh Red Lobster (@redlobster) pada

7. Order udang untuk mendapatkan lebih banyak bang untuk wang anda.

Pada November 2015, udang merah Lobster semakin besar dan lebih baik, dengan hampir 70 peratus makanan pembuka makan tengahari dan makan malam yang memaparkan kerang yang semakin bertambah baik dalam saiz dan penyediaan. Dari udang scampi hingga makan malam tusuk untuk taco udang-semua piring udang sekurang-kurangnya 47 persen lebih besar. (Yang mungkin mengapa Red Lobster berfungsi lebih daripada 80 juta hidangan udang setiap tahun.)

Lihat siaran ini di Instagram

Udang tidak berkesudahan akhirnya kembali dengan pelbagai jenis udang yang terbesar di dunia! Yang akan anda cuba?

Satu jawatan yang dikongsi oleh Red Lobster (@redlobster) pada

Ikut Delish pada Instagram.

Loading...