8 Tempat Anda Boleh Membeli Makan Malam Kesyukuran Jika Anda Tidak Mahu Memasak Tahun Ini

Menurut penyelidikan yang dijalankan oleh Bob Evans Restaurants, rata-rata Amerika menghabiskan 15 jam prepping hidangan Thanksgiving dari awal (!!). Itu perbualan gila, terutamanya jika anda seorang chef keluarga pergi setiap tahun. Jadi, jika anda ingin berehat dari semua belanja, prepping, dan oven-menyelaraskan Hari Turki ini, kami tidak akan menilai.

Restoran dan kedai runcit ini menjual hidangan pra-masak yang merangkumi semua penampilan klasik, bermula dengan ayam belanda dan terus ke pai. Kebanyakan datang beku atau sejuk, jadi anda masih perlu kreatif dengan ruang ketuhar anda, tetapi pemanasan hidangan adalah lebih mudah daripada bermula dari awal. Berikut adalah beberapa pilihan yang tersedia pada tahun ini:

Bob Evans Restaurant

Perayaan Farmgreen Thanksgiving Bob Evans menghidangkan 8-10 orang dan berjalan dengan harga $ 110. Ia dibungkus sejuk, jadi anda perlu panas dan berkhidmat. Pesta ini termasuk semua barangan yang baik: payudara ayam belalang tanpa tulang, hickory smoked ham, roti dan seledri berpakaian, kentang mashed dan kuah, jagung manis buttered, kacang hijau dengan ham, makaroni dan keju, cranberry relish, gulung, pai apel , pai labu, dan sebuku roti labu. Perintahkan dalam talian walaupun pada 22 November.

gambar

Bob Evans

Cracker Barrel

Cracker Barrel sedang berkhidmat $ 100 Heat n ‘Hidangkan Makanan Keluarga Percutian yang memberi makan kepada 10 orang. Anda boleh mengambilnya dari Cracker Barrel pada hari Selasa, kemudian panas di rumah dalam masa dua jam. Hidangan datang dengan payudara kalkun panggang oven, roti jagung roti, saus, cranberry relish, pilihan tiga sisi, gulung manis, pai labu dan pai pecan. Restoran mengesyorkan pesanan dalam talian sekurang-kurangnya 24 jam lebih awal apabila anda mahu mengambilnya.

gambar

Cracker Barrel

Pasar Boston

Hidangan Thanksgiving Market Market memberi makan kepada 12 orang untuk $ 120. Ia datang dengan kalkun panggang 11 hingga 12 kilogram, bayam artichoke dip dan keropok (harus mempunyai pembuka selera), kentang tumbuk dan kuah, pemakan, cranberry walnut relish, gulungan makan malam, dan pai epal 9-inci dan pai labu . Barang-barang datang dimulakan tetapi dibekukan, jadi anda perlu membiarkan mereka cair. Dari sana, ia mengambil masa kira-kira dua jam untuk memanaskan semuanya. Pasar Boston menjual beberapa makanan lain jika anda mempunyai lebih sedikit tetamu atau lebih suka ham sebagai protein anda.

gambar
Pasar Boston

Seluruh Makanan

Whole Foods menjual makan malam ayam belanda dan makanan vegetarian pada tahun ini. Yang terakhir ini dibuat dengan kerjasama Vedge, sebuah restoran vegan yang berpangkalan di Philadelphia, dan termasuk hidangan seperti pemerah cendawan lentil dan kubis kembang berkulit mustard. Anda boleh mendapatkan Makan Malam Turki Panggang yang menghidangkan 8 untuk $ 120 atau satu yang melayani 4 untuk $ 80.

Buca Di Beppo

Buca Di Beppo terkenal dengan makanan gaya keluarga, jadi tidak hairanlah Hari Raya Kesyukuran mereka memberi makan kepada orang ramai. Beli setengah kuali yang berfungsi 10 untuk $ 200, atau kuali penuh yang berfungsi 20 untuk $ 380. Perayaan termasuk ayam belanda daging putih, kentang masam dan saus, sosis sosis Itali pedas, kacang hijau, roti, sos cranberi, dan labu labu. Pastikan untuk membuat tempahan pada jam 4 pagi. pada 21 November.

Trader Joe’s

Biarkan ia ke Pedagang Joe untuk mempunyai kesepakatan yang gila pada ayam belanda Thanksgiving. Walaupun TJ tidak menjual keseluruhan hidangan, kedai runcit menawarkan Turki $ 13, 40-ons dan Stuffing en Croute. Sama seperti daging lembu wellington, tenderloin ayam belanda dan pemadat roti jagung yang manis dibalut dengan pastri puff. Kotak ini juga dilengkapi dengan kuah kalkun dan sos cranberry, jadi anda sudah sepertiga perjalanan ke makanan penuh.

gambar

Trader Joe’s

Marie Callender’s

Marie Callender mempunyai lima pesta Kesyukuran untuk dipilih, yang semuanya memerlukan kira-kira 3 jam masa reheating. Mereka berharga antara $ 100 dan $ 150 setiap satu, dan berkhidmat sama ada 4-6 atau 6-8 orang, bergantung kepada yang anda pilih. Perintahkan ham, ayam belanda, atau kedua-duanya, dan anda akan mendapat semua hiasan: pemakan bijak apel, nasi panggang api, sos kranberi, kentang masam dan kuah, sayuran, roti jagung, kopi campuran rumah,.

Chef’d + Wolfgang Puck

Sekiranya hanya membeli-belah runcit dari cuti yang anda tidak suka, anda boleh memesan Chef’d Thanksgiving Dengan kotak Wolfgang Puck dan masih memasak makan malam sendiri. Kotak datang dengan semua ramuan yang diperlukan untuk mana pun induk, pinggir, dan pencuci mulut yang anda pilih, ditambah dengan arahan resipi. Item adalah a la carte, dengan sisi dari $ 21-36 setiap satu, dan pai sekitar $ 30 (ini keluar antara $ 2.62 dan $ 6.62 setiap hidangan). Setiap sisi dan pai berfungsi 8. Perintah pada 19 November pada pukul 11:59 pagi. PST untuk mendapatkan kotak anda tepat pada masanya untuk Thanksgiving.

gambar

Chef’d

Ikut Delish pada Instagram.

Muat turun Delish aplikasi.

Loading...