Ada A Bar Pop-Up Orang yang Tidak dikenali di Chicago Minggu Ini Dan Ia kelihatan begitu realistik

Bar yang berprofil biasanya datang dengan beberapa nama minuman keras berdasarkan kepada watak-watak dan memanggilnya setiap hari – namun pop timbul Chicago ini berlaku apabila ia mencipta bar “Stranger Things”.

Dibuka dari 18 Ogos hingga akhir September, “The Upside Down,” dinamakan sempena dunia dystopian pameran, terletak di Dataran Logan di 2367 N. Milwaukee Avenue.

Semasa anda berjalan, anda akan melihat sebuah lukisan Eleven dan makanan kegemarannya (Eggo wafel, duh), serta pagar pautan rantaian dan tanda-tanda untuk jabatan tenaga Laboratorium Hawkins. Di dalamnya, bar itu terlihat dengan riang seperti set, dengan huruf gaya papan Ouiji dan lampu pelangi Krismas berkilauan di dinding.

Lihat siaran ini di Instagram

pal kami @frangk_ semakin dekat untuk membungkus tangan menakjubkan ini yang dicat “011” mural di dinding depan kami! kita tidak boleh menunggu untuk melihat semua orang di The Upside Down malam esok! ��

Satu jawatan yang dikongsi oleh Emporium Popups (@emporiumpopups) pada

Lihat siaran ini di Instagram

terperangkap dalam wayar Barb … melihat anda semua TONIGHT di The Upside Down! ��

Satu jawatan yang dikongsi oleh Emporium Popups (@emporiumpopups) pada

Lihatlah dan anda akan mencari meja makan dengan plat wafel, satu lagi mengangguk kepada Eleven dan rakannya. Sentuhan lain termasuk A.V. tanda kelab dan projektor (bermain persembahan kursus), serta tanda Benny’s Burgers.

Lihat siaran ini di Instagram

kerja saya sangat mengagumkan. orang yang saya dapat buat konsep & pemasangan gila ini sangat menakjubkan. saya tidak boleh menunggu untuk anda semua untuk melihat kerja yang kami buat pada minggu ini di The Upside Down! ��

Satu jawatan yang dikongsi oleh Jared Saul (@justjustjared) pada

Menu minuman juga ada, dengan nama seperti “Eleven’s Eggo’s” – slushie dibuat dengan bourbon, lemon, jeruk, cranberry, dan sirap maple, dan dihiasi dengan baji wafel – dan “Dia Kawan-kawan Kami Dan Dia Crazy,” menggabungkan tequila, amaretto, lemon, dan strawberi.

Lihat siaran ini di Instagram

A #StrangerThings pop up bar dibuka di Logan Square malam ini, #TheUpsideDown, mesti membuat lawatan tidak lama lagi! ��

Satu jawatan yang dikongsi oleh Rebecca Martin (@ chicagofilmlover82) pada

Bar merancang untuk menganjurkan pesta tarian 80-an yang bertemakan dan menggalakkan tetamu berpakaian sebagai watak pertunjukan. Laman web mereka juga menyebut “persembahan muzik sekali-sekala dari beberapa tetamu misteri yang sangat istimewa.”

Anda boleh minum dengan Sebelas (atau sekurang-kurangnya muralnya) dari jam 5 pagi. hingga 2 pagi Rabu hingga Jumaat; tengah hari hingga 3 pagi pada hari Sabtu; atau tengah hari hingga 2 pagi pada hari Ahad. Jika anda tidak berada di kawasan Chicago, jangan bimbang … musim dua akan tersedia di Netflix pada bulan Oktober (!!!).

Lihat siaran ini di Instagram

Saya benar-benar tidak fikir apa yang akan berlaku di ruang ini …. LET’S GET STRANGE CHICAGO !!!! ��

Satu jawatan yang dikongsi oleh Jared Saul (@justjustjared) pada

Ikut Delish pada Instagram.

Muat turun Delish aplikasi.

h / tPemakan

Loading...