Aldi’s Beach-Ready Wine Eyes Cost Less Than The Winner-Winning Booze Store

Ia seolah-olah setiap minggu bahawa Aldi memenangi anugerah untuk minuman kerasnya. The wiski, champagne, rosé – botol semua telah diberikan bintang emas pepatah oleh peminum yang paling tahu di dunia. Tetapi kerana tidak ada pertandingan untuk Glass Wain Terbaik di Dunia, izinkan kami untuk mengusik tentang orang-orang pintar yang baru saja kami jumpai di sini, anda tahu jawapannya – Aldi!

Cermin wain Crofton Floating ini benar-benar hanya melekat di pasir – yang merupakan perkara yang lebih baik untuk menjadi daripada tongkat di dalam lumpur. Daripada bulat, rata rata yang kebanyakan gelas wain mempunyai, mereka berakhir di titik membosankan yang boleh terjun ke kebanyakan kawasan pantai dengan cukup menggeliat. Bonus: Mereka akan terapung apabila anda memasukkannya ke dalam air juga.

gambar

Aldi

Cermin mata datang dalam turquoise, putih, dan warna yang jelas, dan batang masing-masing ditipu dengan mentol bulat yang semacam bertindak sebagai penstabil ketika mereka disiram dengan pasir. Mangkuk ini mempunyai kapasiti 13.5 auns – iaitu kira-kira separuh botol – supaya anda boleh memberi tumpuan lebih kepada basur anda membaca bahawa menuangkan isi semula.

Berita terbaik – disimpan untuk yang terakhir, sudah tentu – mereka dijual pada hari ini untuk hanya $ 2 satu pop. Dalam erti kata lain: Anda boleh mendapatkan satu set untuk anak kapal anda dan masih menghabiskan kurang daripada yang anda akan wain Aldi super murah.

Saya fikir kita sudah selesai di sini.

gambar
Con Poulos

PRE-ORDER NOW Delish Cookbook, $ 30; barnesandnoble.com

Loading...