Anak patung asap menjual jagung gula-gula ini Halloween

Lihat siaran ini di Instagram

Dengar, saya akan mengkaji beberapa gula-gula Halloween pada bulan Ogos dan ya’ll hanya akan duduk di sana dan mengambilnya. Saya mendapat Jagung Gula-gula Kanak-kanak Sour Patch pada Dolar Umum dan saya terkejut melihat betapa saya menyukainya. Melangkah dengan hanya oren & anggur adalah langkah berani, berani, tetapi saya sangat suka dengan anggur. Ia mempunyai rasa manis dan citarasa seperti versi Big Chew Big, kickass. Jeruk adalah kurang istimewa tetapi tetap baik. Bahagian yang terbaik tentang jagung gula-gula ini ialah rasa tidak jauh dari jagung gula-gula. Selamat Halloween, ya idiot. Saya menentukan kalendar anda sekarang. ��

Satu jawatan yang dikongsi oleh JunkBanter.com ����聽 (@junkbanter) pada

Jagung gula-gula adalah salah satu jenis gula-gula yang paling memecah belah, tepat di samping licorice. Anda sama ada suka atau benci mereka. Tetapi Sour Patch Kids bertaruh bahawa peminat merawat mereka akan mencintai mereka Halloween ini, kerana mereka telah melepaskan Sour Patch Kids Candy Corn sebagai menjangkakan percutian yang menyeramkan.

Akaun Instagram Foodie Junk Banter melihat pakej gula-gula Halloween di kedai Dolar Tempatan tempatan, dan berkongsi foto di atas di Instagram, menulis, “Saya sangat terkejut dengan berapa banyak yang saya suka.”

“Pergi dengan hanya oren & anggur adalah langkah berani, berani, tetapi saya sangat suka dengan anggur,” kata kapten Junk Banter. “Ia mempunyai rasa manis dan citarasa seperti versi Big League Chew yang menyedihkan, oren kurang istimewa tetapi tetap bagus.”

Nampaknya kedua-dua peminat jagung gula-gula dan pembenci berada dalam kemenangan, kerana sementara gula-gula kelihatan seperti jagung gula-gula, mereka sama sekali tidak merasakannya. “Bahagian terbaik mengenai jagung gula-gula ini ialah rasa tidak jauh dari jagung gula-gula,” kata Junk Banter.

Dalam jawatan Junk Banter, beberapa orang mengulas bagaimana mereka tidak sabar untuk mencuba merawat yang masam itu. Tetapi ternyata, mereka boleh mendapat rasa sebelum ini. Menurut blog The Buy Impulsive, pakej Pakej Jagung Kanak-kanak Sour Patch telah dijual di Walmart tahun lepas. Di Twitter, sesetengah pelanggan Sour Patch Kids berkongsi pemikiran mereka mengenai rasa jagung gula-gula apabila mereka mula membelinya pada tahun 2017.

“Saya fikir ini hanya akan membuangkan anak-anak yang diketuk seperti cangkir telur yang agak kasar,” kata seorang pengguna yang berminat menulis dalam SEMUA CAPS, menunjukkan bahawa gula-gula mungkin rasa lebih seperti gula jagung daripada yang diharapkan. Kerana gula jagung, dalam bentuk apa pun, adalah perniagaan yang serius.


PRE-ORDER NOW Buku masakan Delish, booksamillion.com

Loading...