Anda Boleh Akhirnya Dapatkan Skittles Lime Lagi

Sudah empat tahun sejak Skittles menggantikan gula-gula yang dicampur dengan limau dengan epal hijau. Dan untuk ramai orang, itu hanya tidak dipedulikan. Ia membuat orang begitu kecewa bahawa mereka memulakan kempen media sosial untuk membawa kembali kebaikan citrusy.

Skittles telah mendengar tangisan mereka, dan membawa kembali kapur – tetapi anda perlu melakukan sedikit kerja untuk mencarinya. Paket Long Lime Lost mereka, yang mengandungi limau, oren, lemon, anggur, dan strawberi Skittles, hanya boleh didapati di kedai Walmart, dan hanya untuk masa yang terhad. Dan jika anda benar-benar mahukan epal hijau, anda masih boleh mendapatkan pek biasa.

Beg “Saiz Saham” akan dikenakan biaya $ 1.33, beg “Lay Down” akan dikenakan biaya $ 2.48, dan “Stand Up Pouch” akan pergi untuk $ 6.98. Dan sepertinya beberapa peminat telah menemui barang-barang yang baik dan bersukacita. Akhirnya, tiada epal masam!

Lihat siaran ini di Instagram

Saya melihat Skittles hijau, merah juga. Saya rasa kapur, bukan epal hijau kali ini. Dan saya berfikir pada diri sendiri, dunia yang indah. (Dilihat oleh Carla di Walmart.)

Satu pos yang dikongsi oleh The Buy Impulsive (@theimpulsivebuy) pada

Tonton seterusnya:

Ikut Delish pada Instagram.

Loading...