Anda Boleh Beli Unicorn Dr. Pepper, Dan Ia Sebagai Lucu Seperti Anda Pikirkan

Lihat siaran ini di Instagram

Pernahkah anda melihat semua “Pick Pepper” baru label Dr Pepper? Harus ada satu untuk mewakili keperibadian semua orang. ����. SWIPE. Saya sudah tentu meraih label Unicorn. ���� Menemui ini di @krogerco dan @speedwaystores dan hampir mustahil untuk mencari beregu – selain Unicorn. Saya sebenarnya berdiri di kedua-dua kedai dan mengambil gambar mereka semua-bernasib baik mereka digunakan untuk tingkah laku saya. �� Bersenang-senang mencari yang sempurna untuk anda ��. Impian pengumpul. #drpepper #drpepperlabels #drpepperunicorn #drpeppersquirrels #drpepperkitty #drpepperlabelsforeveryone #kroger #speedway #justtakingpicsdontmindme #thatcrazyjunkfoodladyishere #yesiputthembacknicely #imapepperyoureapepper #unicorn #unicorns #everythingtastesbetterwithaunicornonthelabel #pickyourpepper

Satu jawatan yang dikongsi oleh JunkFoodMom (@junkfoodmom) pada

Dari penyepit unicorn dan terapung ke puding dan kek unicorn, unicorns benar-benar di mana-mana musim panas ini. Dan sekarang, anda juga boleh mendapatkan botol soda unicorn.

Seperti laporan Bustle, Unicorn Dr. Pepper kini boleh didapati sebagai sebahagian daripada kempen Pick Your Pepper, bersama dengan label keseronokan dan kreatif yang lain. Kempen ini dibuat untuk memadankan keperibadian pelanggan, dan berjalan untuk masa yang terhad.

Sama seperti makhluk mitos yang mereka dinamakan, tinju Dr Pepper Unicorn terbukti agak sukar dicari. Blogger Instagram @junkfoodmom berkata dia mendapati botolnya di kedai runcit Kroger dan Speedway, tetapi beberapa pengikutnya berkata mereka belum melihat botol di kedai tempatan mereka lagi.

Jika unicorns tidak benar-benar perkara anda, masih terdapat banyak pilihan untuk dipilih. Label botol lain mempunyai reka bentuk seperti kapal tengkorak dan bajak laut, kasut koboi, dan cetakan zebra. Untuk kempen Pick Your Pepper 2016, Dr. Pepper menjelaskan bahawa label dicetak secara rawak, jadi pilihan di kedai runcit akan berbeza dari kedai untuk menyimpan.

gambar

Dr. Pepper

Anda juga boleh mendapatkan T-shirt percuma jika anda membeli tiga 12 pek yang menyertai atau 7.5-ounce boleh bungkus Dr. Pepper. Setelah membeli, teks DRPEPPER ke 64827 dan hantarkan gambar resit anda. Anda kemudian akan dapat memilih salah satu kaos percuma yang disenaraikan di laman Pick Your Pepper. Sama seperti label botol, mereka mempunyai pilihan reka bentuk yang luas, termasuk pokok palma, taburan, dan tentu saja, unicorn.

Con Poulos
Delish: Makan Seperti Setiap Hari yang Hujung Minggu
Penyunting Delish
amazon.com
$ 19.49
PRE-ORDER NOW
Loading...