Apa Khloe Kardashian Makan Untuk Dapatkan Perut Flat

Untuk beberapa tahun kebelakangan ini, Khloé Kardashian telah menjadi misi untuk mengubah tubuhnya, dan tidak ada kaitan dengan tubuh gadis itu bangin ‘. Walaupun kedua-dua Kim dan Kris mengendalikan kritikan Photoshop minggu ini, Khloé sedang sibuk memposting gambar-gambar bodysuit barunya Good American yang baru, dan bernasib baik untuk kami, kandungan di laman webnya yang merinci bagaimana dia tetap begitu nipis.

Di luar susu lembu dan membuat makanan cepat saji yang sihat apabila dia tidak dapat dielakkan terus-menerus, Khloé telah menambah makanan ini untuk dietnya untuk membantu mengekalkan perut ratanya (kita tahu ia bukan teh detoks).

“Tidak ada yang lebih mengecewakan daripada mempunyai semua usaha kecergasan dan diet sabotaged oleh BLOAT,” Khloe menulis di laman webnya. “Orang-orang abs tidak akan melihat cahaya hari jika mereka tersembunyi di belakang pengekalan air, madu!”

Jadi di sini anda memilikinya, makanan Khloe yang rata.

Lihat siaran ini di Instagram

Saya telah menyimpan rahsia ini selama hampir setahun dan saya sangat teruja untuk berkongsi koleksi koleksi bodysuits @ kami, badan BODY kami, melancarkan KAMI INI pada jam 9 pagi! Anda tahu saya terobsesi dengan bodysuits, dan saya ingin memberi anda semua sesuatu yang sesuai untuk GA, dan seperti semua produk kami, direka sesuai untuk badan anda! Saya sangat terkejut sehingga saya dapat hidup mimpi ini! Cinta keluk anda, wanita !! Suka badan awak! Cinta diri anda! Dan yang paling penting, mari kita terus memberi kuasa kepada satu sama lain! #GoodSquad #GoodBody

Satu jawatan yang dikongsi oleh Khloé (@khloekardashian) pada

Alpukat

Guac. Semua. Hari. Seperti yang dijelaskan oleh Khloe, avos “dimuatkan dengan kalium, yang merupakan pemain utama dalam menghilangkan natrium yang berlebihan dan, oleh itu, berat air yang ditakuti.”

Mereka juga “tinggi serat larut dan lemak sihat, yang membantu kami merasakan lebih banyak bahagian yang lebih kecil.”

Daripada cip masin, yang Khlo menghindari, cuba mencelupkan wortel atau saderi dalam guac, atau menambah alpukat kepada sandwic atau salad.

Halia

Ia baik untuk sakit perut yang menenangkan dan menyebarkan, kata Khloé.

“Halia juga dikenali sebagai makanan antibakteria dan anti-keradangan yang kuat-dengan kata lain, semua kebaikan untuk usus anda,” dia menulis.

Ia adalah sedikit rasa yang diperoleh, tetapi menambah beberapa teh atau membuat salad berpakaian dengannya adalah permulaan yang mudah.

Tembikai

Berita baik, buah ruji musim panas adalah snek tepi kolam yang sempurna. Kandungan air yang tinggi, yang membantu “mengalirkan air yang berlebihan,” kata Khloé.

Munch di atasnya, atau cuba salah satu daripada 32 resipi mudah yang menggunakan buah.

Tomato

“Tomato dibungkus dengan lycopene antioksidan, yang diketahui mempunyai kesan anti-radang dan de-kembung yang sangat berkesan,” jelas Khloé.

Dia memakannya dalam salad yang diluluskan oleh Kourtney ini, tetapi anda boleh menambahnya dengan apa saja makanan salad, sup, mangkuk gandum, sandwic, telur, dan lain-lain.?

Oat

Walaupun kakaknya Kourtney adalah seorang peguam bela yang bebas-keras, Khloe masih makan biji-bijiannya dari semasa ke semasa.

“Oat mengimbangi bakteria di usus anda,” tulisnya. “Ini dikenali sebagai kesan prebiotik, yang meningkatkan sistem pencernaan anda dan berfungsi keajaiban untuk mengurangkan kembung.”

Cuba roll gulungan kayu manis atau labu labu ini untuk sarapan pagi rata-rata yang lazatnya suka citarasa pencuci mulut.

PIN IT UNTUK SELURUH DUNIA:

gambar

Ikuti Delish di Instagram.

Loading...