Apa yang Christie Brinkley Makan dalam Sehari Untuk Membuat 63 Lihat Seperti 23

Minggu ini Christie Brinkley akan kembali Sukan Illustrated Terbitan Swimsuit – hampir empat dekad sejak debutnya pada tahun 1979 dan 13 tahun sejak pemotretan terakhirnya dalam baju renang. Tetapi dia pasti masih mendapatnya pada tahun 2017. Malah, model berusia 63 tahun membuat 60-sesuatu kelihatan seperti 20-sesuatu. Dan ia membuat kami berfikir: Apa yang dia makan dan bagaimana di dunia dia mempertahankan bahawa pembunuh bikini bod? Berikut adalah semua yang anda perlu ketahui.

Lihat siaran ini di Instagram

Ya! Saya teruja untuk mengumumkan bahawa saya kembali ke @si_swimsuit. Saya rasa dengan anak-anak cantik saya @alexarayjoel dan @sailorbrinkleycook oleh pihak saya yang akan melihat saya! Oh dan anak-anak saya rasa saya berjalan di atas air, jadi mari kita tidak menyebutkan kotak epal yang tersembunyi di bawah permukaannya. Untuk pratonton semak @ people.com ..dan terima kasih Sports Illustrated kerana menghantar mesej kuat bahawa perkara yang baik datang dalam pakej setiap saiz dan kami tidak datang dengan tarikh tamat tempoh! ����psSaya tidak sabar untuk melihat semua orang di VIBES pada 17 dan 18 Feb di Houston! #proudmomhere! #vibes

Satu jawatan yang dikongsi oleh Christie Brinkley (@christiebrinkley) pada

Dia menyerah diri lama.

“Saya cuba beberapa diet yang pelik pada mulanya … segala-galanya dari jus puasa untuk makan satu jenis makanan pada satu masa, untuk makan limau gedang terlebih dahulu sebelum semuanya,” jelasnya kepada NY Mag. “Satu-satunya perkara yang benar-benar berlangsung adalah diet yang seimbang.”

Dia bermula setiap pagi dengan air hangat dan lemon.

“Ini sesuatu yang saya ambil di Instagram saya,” dia ketawa dalam temu bual dengan Majalah New York. Brinkley juga meletakkan sedikit madu manuka dan lada pedas ke dalam air panasnya dengan jus lemon keseluruhan, kemudian menyerapnya setiap pagi-sebelum dia juga berfikir tentang membuat secawan kopi! -Untuk mendapatkan dibalikkan untuk hari itu.

Sarapannya sangat, sangat penuh.

Dalam temu bual dengan Harpers Bazaar, Brinkley berkata dia suka yogurt susu yang dicampur dengan biji hitam, blueberries, raspberi, betik, biji chia, oat mentah, dan walnut. Dan, jika dia mahukan lebih banyak protein, dia akan menyiapkan omelet telur putih dengan bayam dan cendawan. Dia juga peminat roti bakar alpukat.

Lihat siaran ini di Instagram

Buah Buruh saya !!! #homegrown #organic #goodforyou #goodforourplanet #goorganic!

Satu jawatan yang dikongsi oleh Christie Brinkley (@christiebrinkley) pada

Dia seorang vegetarian yang ketat.

Tetapi vegan fleksibel yang diterangkan oleh diri sendiri. “Kerana, anda tahu, Itali wujud,” katanya kepada NY Mag. “Mozzarella dan pasta wujud. Di Perancis, saya mungkin perlu mempunyai sekeping Camembert, anda tahu. Un petit sandwich au fromage [sandwich keju]. “Tetapi dia tidak menyentuh sekeping daging sejak berusia 12 tahun dan, selama bertahun-tahun, telah berubah-ubah di antara memakan pelbagai jenis tenusu.

Makan tengah hari dia adalah cahaya, tetapi dia mengisi dengan makanan ringan.

“Saya sentiasa mempunyai salad dengan mana-mana bijian atau kacang ditinggalkan dari makan malam di atas,” jelasnya kepada Harpers. Kemudian, pada waktu petang, dia akan membuat jus segar menggunakan kale, jus limau, jus oren, dan alpukat dan makanan ringan pada campuran buatan sendiri labu buatan dibuat dengan garam Himalaya, walnut, kacang Brazil, biji bunga matahari, dan kismis kering. Sekiranya dia lapar sebelum makan tengah hari, epal-kadang-kadang dengan mentega kacang-kacang adalah makanan ringan selepas sarapan.

Lihat siaran ini di Instagram

ITU AKAN MENJADI TANAH GRAPE! CBS Sunday Morning (salah satu daripada MY FAVORITE SHOWS ALL SEMASA MASA MEREKA! #allnatural # rosé #brutdoc #zerosugar www.bellissimaprosecco.com #cheers! #breakfastinbedwithbellissima ������⭐️

Satu jawatan yang dikongsi oleh Christie Brinkley (@christiebrinkley) pada

Makan malam Christie sangat berwarna-warni.

“Hidangan kegemaran saya ialah beras perang dengan lentil, lada merah dan kuning panggang, dan adas, dengan ubi jalar, dan salad di sebelah,” katanya kepada Harpers. Banyak sayuran yang berbeza dengan biji-bijian-atau, kerana dia meletakkannya “pergi untuk seberapa banyak warna yang mungkin dalam sehari” -ulah tujuannya. Dan dia tidak menentang imbibing ketika dia makan: “Saya suka segelas wain merah dengan makan malam kerana ia tidak mengganggu tidur saya.”

Lihat siaran ini di Instagram

Ketika di Roma .. Buatlah itu Venice! Cheers! @aperolusa @aperolspritzofficial @bellissimaprosecco #bellissimaprosecco #cocktails #mixture #aoerolspritz #bellissimabliss # santé #Venice #Italy. ����������������������������������

Satu jawatan yang dikongsi oleh Christie Brinkley (@christiebrinkley) pada

Dia terobsesi dengan coklat.

Christie memanjakan diri dalam satu majlis harian: Gnosis Pom Açai bar coklat mentah.

Ikut Delish pada Instagram.

Loading...