Arby Menambah Tiga Sandwic Deep-Fried Untuk Menu Ini Bulan Ini

Minggu lepas, Arby membuat ombak apabila jenama itu mengumumkan bahawa sandwich daging rusa akan disediakan untuk satu hari sahaja (hari itu Sabtu ini, FYI). Rantaian ini terus berkuasa dengan tiga sandwic baru, dan sementara pilihan daging kurang mengejutkan, itu masih bukan satu yang akan anda temukan di kebanyakan menu makanan cepat saji.

Dalam menjangkakan Kesyukuran, Arby sedang memaparkan ayam belanda goreng pada menu sekarang menjelang akhir bulan November. Jika anda pernah mencuba menggoreng kalkun, anda tahu ia bukan proses yang paling mudah, jadi membeli sandwic dari Arby tidak terdengar seperti alternatif yang paling teruk.

Kalkun Arby berpengalaman dengan garam dan lada dan disiram dengan air garam gula merah, kemudian dibakar ketuhar, goreng, dan dihiris. Daging itu tidak bernyawa dengan kulit, dan disajikan pada tiga sandwic.

VIDEO YANG TERKAIT:

Pertama, ada Kelab Turki Deep Fried, yang dilengkapi dengan ayam panggang ayam goreng, daging lada, cheddar cair, salad, tomato dan mayo. Terdapat juga sandwic Turki Cajun Deep Fried, yang mempunyai kalkun goreng Cajun, bawang renyah, salad, tomato, dan penyebaran Cajun.

Sandwich kami paling teruja walaupun pada dasarnya bunyi seperti Thanksgiving pada roti – The Gobbler termasuk ayam goreng dalam ayam goreng, daging lada, keju Swiss, penyebaran kranberi, mustard coklat pedas, salad dan tomato pada roti gandum madu. Joey Tribbiani pasti akan meluluskan.

Ikut Delish pada Instagram.

Muat turun Delish aplikasi.

Loading...