Ayam Nugget Perancis Fry Ramen Ada Dan Kami Tidak Tahu Bagaimana Merasa

Ramen, kentang goreng, dan nuggets ayam cukup kokain kolej, apatah lagi tiga makanan keselesaan terbaik jika anda adalah pasukan yang gurih. Tetapi melainkan jika anda mempunyai kreativiti lelaki Pop-Tart yang cheesy, kami ragu-ragu bahawa anda telah memakannya seketika sebelum ini.

Cup Noodle kini memberi peminat nugget pilihan dengan “Potenage” mi. Sebelum anda mula cuba untuk memikirkan mash-up, ia adalah campuran kentang dan “nagetsu,” perkataan Jepun untuk nuggets, laporan Sora News 24. Mie datang dengan nugget ayam, kentang goreng, irisan berasaskan soya, bawang hijau, dan telur hancur. Ya, banyak.

gambar
Nissin

Walaupun terdengar seperti ciptaan Amerika (kita suka makanan goreng kita), rasa baru pada masa ini hanya dijual dijual di Jepun. Jika anda mendapati diri anda di sana, anda boleh mengambil cawan di kedai runcit tempatan untuk kira-kira $ 1.80. Mereka adalah sebahagian daripada garis besar Nissin Jepun, yang bermakna mereka datang dalam pakej 3.3-ounce.

Di sini di Amerika, anda masih boleh mencari beberapa ramen ramen yang mengejutkan. Selain klasik seperti daging lembu dan ayam, Nissin menjual Udang Hot & Spicy, Chicken Spicy Chile, dan Sesame Cup Noodle Sesame. Anda boleh sentiasa DIY bermula dengan Perisa Ayam atau Ayam Sayuran, walaupun tidak ada janji tentang bagaimana menjatuhkan nugget sebenar dan kentang goreng ke dalam sup akan berubah.

Ikut Delish pada Instagram.

Muat turun Delish aplikasi.