Bagaimana Alison Brie Mendapat Dalam Bentuk Insanely Baik ‘Glow’

Sekiranya anda melihat treler untuk siri Netflix yang baru BERSINAR, anda tahu ia adalah satu berambut perang, berambut bahu ode kepada wanita gusti dari ’80-an. Tetapi kepada bintang Alison Brie, pertunjukan itu juga menghantar mesej yang lebih mendalam. “Ini menunjukkan bagaimana wanita menggunakan badan mereka, dan bagaimana perasaan mereka dalam tubuh mereka,” katanya Gaya Yahoo, sambil menambah, “Ia adalah satu pemberian kuasa yang perlu dilakukan.” BERSINARpengeluar bekerja keras untuk mewakili pelbagai jenis badan wanita, tetapi untuk Brie ia lebih banyak tentang perasaan yang kuat daripada melihat satu cara tertentu.

Beliau bekerja keras dengan jurulatih Jason Walsh untuk mendapatkan dalam bentuk pertempuran – sehingga dia dapat melakukan aksi sendiri, kata Walsh Diri sendiri. Kedua-duanya sudah bekerjasama, tetapi bukannya membuat rancangan kecergasan untuk seorang bintang Hollywood, dia mula melatih seorang pejuang.

Alison menjalankan dua kali lebih banyak.

Lihat siaran ini di Instagram

Baru baju @wararmourwomen mendapat saya melakukan walker Farmer seperti … ���� �� �� �� @ @risemovement @ thealist.us

Satu jawatan yang dikongsi oleh Alison Brie (@alisonbrie) pada

Atlet tidak mempunyai banyak hari, jadi Brie menaikkan sesi latihannya dua atau tiga kali seminggu hingga empat atau lima. Beberapa hari, dia akan melakukan pengkondisian berasaskan kardio, seperti mendaki sendiri atau mengambil kelas di studio kecergasan Walsh. Hari-hari lain, mereka akan menumpukan pada menyasarkan abs atau lengannya, dengan variasi pada gerakan asas: squats, pull-up, thrusts, dan lunges.

Dia tidak malu dari latihan kekuatan.

Lihat siaran ini di Instagram

Alison Brie mencecah 11 dagu, menarik pantat saya 220lb pada sleds (tiada rumput), dan piggybacks. Beliau adalah bos keseluruhan dan contoh kerja keras dan dedikasi yang akan dilakukan di gym. Bangga. Pandangan baru beliau pada Netflix keluar hari Jumaat ini ke-23 !! Menonton! @officialalibrie #strongwomen #glownetflix #training #glow

Satu jawatan yang dikongsi oleh JASON WALSH (@risemovement) pada

Desas-desus yang tertua dalam buku ini ialah mengangkat berat membuat anda pukal dan Hulk keluar. Itu tidak kes itu, dan itu bukan sesuatu yang Brie takut. “Saya suka latihan kekuatan,” katanya dalam temu bual dengan Burung hantu. “Saya suka menjadi wanita yang kuat dan membuktikan perkara-perkara kepada saya di gym, secara fizikal.” Dia mengagumkan jurulatihnya dan juga dirinya sendiri dengan apa yang akhirnya boleh dilakukannya, termasuk menembak berat £ 165, menamatkan 11 pull-up gantung badan penuh dan menarik beratus-ratus pound pada kereta luncur.

Mengadu bukan pilihan.

Lihat siaran ini di Instagram

Pelakon #AlisonBrie memukul PR pada £ 165! Bersiap untuk menunjukkan Netflix dia G.L.O.W Hari yang hebat untuk wanita kami !! #deadlift

Satu jawatan yang dikongsi oleh JASON WALSH (@risemovement) pada

Walsh mengatakan bahawa Brie tidak membuang masa memikirkan betapa kerasnya rutin barunya. “Dia berkata, ‘Itu benar-benar sukar, mari kita lakukan lagi.’,” Kata Walsh Diri sendiri. Itu, sebahagiannya, kerana Brie telah menunggu seluruh kariernya untuk menangani peranan seperti ahli gusti wanita profesional, Ruth dalam BERSINAR. “Saya benar-benar mencari sesuatu yang berbeza,” Brie mendedahkan Gaya Yahoo. “Saya mahu mendapatkan tangan saya kotor, dan saya mahu kelihatan berbeza, dan saya mahu melakukan sesuatu yang fizikal.”

Alison mengekalkan pemikiran yang sihat mengenai diet.

Lihat siaran ini di Instagram

Gayle dan saya mempunyai letupan di parti #GLOWnetflix perdana! Dia benar-benar jalan-jalan di hadapan. �� #HEADsandtailsabovetherest #aHEADofhertime #HEADwigandtheangryinch

Satu jawatan yang dikongsi oleh Alison Brie (@alisonbrie) pada

Apabila anda bekerja dengan begitu banyak, diet ringan bukan pilihan. “Banyak wanita, terutamanya dalam profesion saya, berasa seperti mereka perlu kelaparan diri untuk menurunkan berat badan,” kata Brie Baik + Baik. Menurut Walsh, Brie sudah makan cukup sihat, tetapi dia menambah makanannya dengan beberapa gusi protein untuk mengisi semula pelakon itu selepas latihannya. Secara kerap, dia kebanyakannya makan sumber protein, sayuran, dan lemak yang baik. Dan yang paling menyegarkan, dia jujur ​​tentang kekurangannya. “Saya sedar tentang apa yang saya makan, tetapi saya benci apabila orang suka, ‘Makanan kegemaran saya adalah pizza dan cheeseburger, dan saya kelihatan hebat!’,” Kata Brie.

PIN IT UNTUK SELURUH DUNIA:

gambar

Ikuti Delish di Instagram.

Muat turun aplikasi Delish.