Bagel Kopi Kafein Di Sini Untuk Menyelamatkan Morning Anda

Sekiranya rutin pagi anda termasuk merebut secawan kopi dan membuat kerja keras, anda tidak bersendirian. Satu 31 juta orang yang mengejutkan dalam sarapan skip a.S., yang telah dianggap sebagai hidangan paling penting sejak hari ini, baik, selama-lamanya. Tetapi sekarang, terima kasih kepada dalang-dukun di Einstein Bros Bagels, anda boleh minum kopi anda dan memakannya, juga.

Boleh dikatakan penciptaan yang paling genius, Espresso Buzz Bagel bukan sahaja suka kopi, ia juga disuntik dengan 32 miligram kafein. Itu bermakna ia akan mengambil tiga bayi ini untuk memberikan anda tendangan yang sama seperti secawan java, tetapi, jika anda mencari untuk menaikkan ketagihan kopi anda, ini boleh menjadi alternatif yang sangat pintar.

Satu-satunya butiran yang kita cari suspek adalah konsep mengubahnya menjadi sandwic sarapan pagi. Maaf, tetapi saya tidak mahu bacon dan telur dalam kopi saya. Berikan saya keju krim atau beri saya kematian! Sekiranya anda cemas kerana kami cuba untuk mencuba salah satu daripada kanak-kanak lelaki yang buruk ini, cari lokasi terdekat di laman web jenama itu. Pada masa yang sama, pastikan anda menghirup cawan biasa anda.

Lihat siaran ini di Instagram

Terimakasih kepada Bagan Boosted baru kami – #EspressoBuzzBagel, #CherryChiaBagel dan #SavoryParmBagel! Jam yang dibungkus dengan rasa dan faedah, Bagel Boosted ini sangat lazat dan melambung di atas sarapan pagi purata.

Pos yang dikongsi oleh Einstein Bros Bagels (@einsteinbros) pada

Ikut Delish pada Instagram.