Bakeri Kek Kuasa Ini Membuat Trolls Internet Makan Kata-Kata mereka

Internet boleh menjadi komuniti yang indah untuk individu yang suka berfikiran sama (yang juga suka meletakkan ais di dalam bijirin) dan tempat pembiakan untuk troll (yang akan mengganggu anda tentang tidak suka mac dan keju sehingga akhir zaman). Malah, trolling telah menjadi begitu biasa sehingga jenama makanan segera seperti Pizza Hut dan Wendy telah membiarkan celeb dan peminat sama ada di Twittersphere.

Tetapi sekarang seorang tukang masak pastri memberi kita kuasa untuk melawan kembali – dan menikmati dendam manis.

Dicipta oleh Kat Thek, Troll Cakes adalah kedai roti berasaskan Brooklyn yang mengubah komen kasar ke dalam kek lembaran lucu – dan kemudian mel kepada pesalah. Namun, Thek akan mengambil satu langkah lagi dengan melakukan beberapa penyelidikan yang baik: Jika anda tidak dapat menjejaki alamat perpindahan, dia akan melakukannya untuk anda.

gambar

Sekiranya anda dilecehkan oleh seorang pembenci, hantarkan tangkapan skrin pada nota jahat itu dan dia akan terbakar. Kek coklat kek coklat coklatnya dikeluh dalam pembekuan dan percikan yang disebat dan, sememangnya, dimuatkan dengan mesej min. Apabila ia tiba di pintu troli anda, pencuci mulut itu akan dibungkus dalam kotak yang sangat menarik supaya ia kelihatan seperti berita baik. Tetapi apabila troll anda membukanya, satu salinan karbon kata-kata kebencian mereka dan nota (“Tahniah! Komen internet anda telah dibuat menjadi kek troll”) akan mendedahkan niat sebenar pengecutan.

Lihat siaran ini di Instagram

Pesanan peribadi. Dihantar dengan izin.

Satu jawatan yang dikongsi oleh Troll Cakes (@troll_cakes) pada

Troll Cakes menawarkan tiga pakej: Jika anda boleh menawarkan alamat surat tarian troll, kek pemukul akan dikenakan biaya $ 35. Jika anda memerlukan bantuan menjejaki maklumat itu, dia boleh membantu anda dengan itu – untuk tanda harga $ 60. (Serius, Thek mesti ada pada beberapa peringkat Liam Neeson dengan set kemahiran yang sangat khusus ini.) Tetapi ada juga perjanjian jika anda lebih suka mengetuk Trump. Untuk $ 30, Thek akan membuat kue berdasarkan salah satu tweet paling gila atau klip wawancara dan menghantar terus ke White House.

Apa lagi, dia akan dihantar ke mana-mana di A.S. dan, jika anda tinggal di New York City, anda boleh memilih penghantaran hari berikutnya. Kerana sudah tiba masanya para pembenci makan kata-kata mereka, bukankah kamu katakan??

PIN IT UNTUK SELURUH DUNIA:

gambar

Ikut Delish pada Instagram.