Bawang Donut Chocolate Hershey Adakah Benar

General Mills telah mencuri hati kita pada musim panas lalu apabila jenama itu mengambil satu daripada bijirin kecil kegemaran kami, Cinnamon Toast Crunch, dan mula menjualnya dalam bentuk lubang donat. Dan sekarang, menurutJunk Banter, jenama itu bekerjasama dengan Hershey untuk melepaskan jenis snek baru yang tidak terlalu jauh: Bites Donut Hershey.

Lihat siaran ini di Instagram

@GeneralMills telah melepaskan sepupu cokelat ke Buah-buahan Crunch Cinnamon Toast di lorong penyejuk beku, kali ini bekerjasama dengan @heheheys. Ini adalah gigitan coklat donat yang ditutupi dengan gula dengan pengisian coklat krim, yang anda nuke dalam microwave. Tidak kira pun saya tidak suka gigitan CTC; Saya akan menjadi bodoh untuk tidak mencuba ini, dan Momma tidak membangkitkan bodoh. Ditemui di Giant.

Satu jawatan yang dikongsi oleh JunkBanter.com ����聽 (@junkbanter) pada

Foto donat baharu dikongsi oleh Junk Banter melalui Instagram minggu lepas. The blogger snek menulis dalam keterangan gambar itu, “@GeneralMills telah mengeluarkan sepupu cokelat untuk Crunch Bites Cinnamon Toast di lorong penyejuk beku, kali ini bekerjasama dengan @hheheheys. Ini adalah gigitan coklat donat yang ditutupi dengan gula dengan pengisian coklat penuh Anda nuke dalam gelombang mikro, walaupun tidak penting bahawa saya tidak menyukai CTC Bites, saya akan menjadi bodoh untuk tidak mencuba ini, dan Momma tidak menimbulkan bodoh.

Hershey’s Donut Bites dilaporkan dilihat di lorong peti ais di Giant Food, sebuah rantaian runcit yang mempunyai banyak lokasi di seluruh Timur Laut. Sedia untuk menyediakan semua makanan ringan coklat beku, dan apa yang anda perlu lakukan untuk dapat menikmati kebaikan coklat adalah pop dalam microwave sehingga 30 saat.

Malangnya, ia tidak kelihatan seperti gigitan di kedai-kedai runcit di seluruh negara, jadi jika anda ingin merasai rasa, anda mungkin perlu berjaga-jaga dan menjaga mata anda dikupas apabila anda memukul pasar raya.

Ikut Delish pada Instagram.

Muat turun Delish aplikasi.

Loading...