Ben & Jerry Sekarang Menyampaikan, Jadi Anda Tidak Perlu Meninggalkan Rumah Lagi

Hari selepas Breyers mengumumkan bahawa ia mengambil kalori daripada es krim, melancarkan Halo Top-esque, barisan rendah garam, Ben & Jerry mengambil pendekatan bertentangan: Jangan menghabiskan kalori menuju ke kedai, bayi, akan membawa barangan yang baik terus kepada anda.

Okay, jadi mereka tidak mengumumkannya dalam kata-kata itu, tetapi krim berasaskan Vermont kini membiarkan orang-orang memesan pint terus dari laman web rasmi mereka (store.benjerry.com) dan menghantarnya ke pintu depan mereka. Kedai ini menjual 39 rasa pint klasik, seperti Dream Americone Stephen Colbert, Cherry Garcia, dan Half Baked, serta tujuh rasa dari garis bukan tenusu, dan empat rasa yogurt beku. Anda juga boleh menempah kotak Slice Pint yang baru – slabs bersaiz lebih besar daripada kelapa ais krim yang terbungkus dalam cangkerang coklat – yang sesuai untuk sesiapa yang kedai runcitnya sedikit di belakang masa.

Semasa di sana, anda juga boleh mengambil apa-apa yang lain dari Ben & Jerry, seperti yang berwarna-warni, tee “I Like to Spoon”, atau kunci ais krim, untuk menjaga rakan sebilik yang tamak daripada menggali ke dalam stash anda.

gambar

Ben & Jerry’s

Pudina rasa klasik dan Fro-Yo menjual dengan harga $ 6.99 setiap satu – yang mungkin lebih daripada yang anda akan bayar di pasar raya terdekat anda – tetapi, seperti semua perkara dalam kehidupan, terdapat markup untuk kemudahan. Pengiriman standard membebankan kami kadar rata $ 19, walaupun anda boleh mendapatkannya untuk $ 50 keren. Anda tahu, jika anda adalah penjelmaan Garam Veruca yang laziest dan anda hanya mahu sekarang … tetapi tidak cukup untuk memukul Walmart.

Muat turun aplikasi Delish hari ini.

Ikuti Delish pada Instagram.

Loading...