Berikut adalah Butiran Rahsia Teratas Untuk Program Kesetiaan Baru McDonald’s

Susunan kentang goreng Perancis anda mungkin datang dengan beberapa faedah yang serius. Berita Restoran Negara melaporkan bahawa McDonald’s sedang menjalankan program kesetiaan yang akan memberi ganjaran kepada pelanggan yang kerap.

“Kami sedang menjalankan program kesetiaan yang direka oleh pelanggan yang kami fikir akan menjadi sebaik yang ada di pasaran,” kata Presiden USA McDonald’s Mike Andrews pada satu persidangan hari Rabu. Di banyak pasar, McDonald’s sudah mempunyai program kesetiaan untuk minuman; jika anda tinggal di kawasan tertentu, anda boleh mendapatkan minuman percuma McCafé selepas membeli lima.

Pelan kesetiaan akan dibina di dalam aplikasi telefon pintar rantaian ini, dan boleh dilancarkan lewat tahun ini atau awal tahun 2017. Execs tidak mengatakan banyak, tetapi orang fikir ia mungkin dikaitkan dengan berapa banyak lawatan yang anda buat kepada McDonald’s setiap bulan, dan akan mungkin melancarkan tawaran waktu terhad untuk pelanggan setia. Dan jika anda tidak menghadiri seketika, aplikasinya akan tahu dan memberi anda kupon untuk menarik balik anda. Kini, aplikasi hanya membolehkan anda melihat menu dan mencari restoran berdekatan, jadi ini akan menjadi peningkatan utama.

Sebagai nota TheStreet, McDonald’s sangat terlambat untuk permainan ketika datang ke program kesetiaan. Starbucks sudah mempunyai lebih daripada 11 juta ganjaran ahli, dan Dunkin ‘Donuts mempunyai lebih daripada 4 juta dalam programnya sendiri. Tetapi sejak aplikasi McDonald telah dimuat turun kira-kira 7.5 juta kali sudah, jelas ada permintaan untuk beberapa barangan percuma dengan pesanan makan tengah hari berikutnya.

Loading...