Berikut adalah Cara Dapatkan Guac Percuma Di Chipotle Selasa ini

Benjamin Franklin pernah berkata tidak ada yang pasti di dunia ini kecuali kematian dan cukai – tetapi tahun itu 1789, dan Chipotle tidak wujud. Sekarang, kita tahu tiga perkara yang perlu dipastikan: kematian, cukai, dan kebenaran yang sejuk dan keras yang lebih besar. Kecuali pada 31 Julai.

Selasa depan adalah Hari Alpukat Kebangsaan, dan rantaian Mexico yang sangat jahat telah menarik semua berhenti untuk membawa para peminat. Jika anda memesan makanan anda melalui aplikasi atau laman web Chipotle, anda akan menjaringkan guacamole percuma. Bermakna selama 24 jam, semua yang anda tahu akan menjadi bohong – kerana WTF, guac akan bebas?!

Chipotle Becomes First Non-GMO US Restaurant Chain

Getty ImagesJoe Raedle

Anda boleh menebus orang-orang yang cantik, cantik, kurang murah dan musnah dengan kod “AVOCADO” semasa anda menyemak. Mereka boleh datang sebagai sebahagian daripada utama anda, seperti dalam burrito atau di atas mangkuk, di tepi, atau dengan beberapa cip. Pada masa lalu apabila Chipotle diberikan guac percuma (hehe, masih tidak percaya bahawa ketika saya menulisnya), mereka telah membuat peminat bermain permainan. Perjanjian ini adalah cara yang lebih mudah dan berani untuk membuat anda memuat turun aplikasinya, kerana pembelian di kedai tidak akan menghasilkan apa-apa.

Aaaaaaand, dijual.

gambar
Con Poulos

PRE-ORDER NOW Delish Cookbook, booksamillion.com

Loading...