Berikut adalah Peluang Anda Untuk Menang Beer Percuma Untuk Satu Tahun … Tetapi Ia Tidak Akan Mudah

Adakah anda membaca tajuk di bahagian ini-lelaran yang pernah anda baca 47324329 kali sebelumnya-dan gulungkan mata anda? Saya tahu saya tahu. Tetapi sebelum anda menulis ini sepenuhnya, ketahui ini: Tawaran Busch, tidak seperti kebanyakan orang lain yang anda baca, mempunyai spin filantropik kepadanya.

Lihat siaran ini di Instagram

Kejatuhan kembali dan itu bermakna camo oren, tetapi kali ini dengan tujuan. Dengan kerjasama Yayasan Hutan Nasional, sebahagian daripada setiap pek Outdoors akan menuju ke pokok penanaman. Lihat lagi di busch.com/nationalforestfoundation

Satu jawatan yang dikongsi oleh Busch Beer (@buschbeer) pada

Menurut Media Post, Busch akan memberikan bir percuma sepanjang tahun jika anda pergi ke hutan dan mencari salah satu daripada 10 medali yang mereka pergi di atas pokok di seluruh negara. Ini adalah sebahagian daripada kerja mereka dengan Yayasan Hutan Negara, untuk mengumpulkan wang dan kesedaran untuk pemuliharaan hutan negara kita. Mereka mendermakan $ 0.01 daripada keuntungan luar dari bir mereka dari bulan September ke yayasan juga.

Ya, ya, kembali kepada bir percuma, walaupun. Bermula 18 September, Busch akan memposting petunjuk mengenai 10 lokasi pokok di platform sosial mereka. Orang pertama mencari salah satu daripada medali dan berkongsi berita itu dengan dunia yang menang.

Ia … semudah itu? Selamat memburu?