Bersedia Dapatkan Ketagihan Penuh pada Perut SkinnyPop Baru

Di Delish HQ, kami adalah jumlah keseluruhan popcorn. Apabila kita memerlukan snek untuk mendapatkan kita dari sarapan pagi hingga makan tengahari, kita berpaling kepada beberapa barang yang ganjil. Selepas makan tengah hari, apabila kami mendapat pukul 3 petang. nafsu asin, kami ada beg pada siap. Jadi apabila SkinnyPop meminta kami untuk menjadi yang pertama untuk mencuba dua rasa baru snek rendah, kami hampir melompat dari kerusi kami.

Menambah repertoir asalnya, garam dan lada, cheddar putih, dan semulajadi manis, SkinnyPop melancarkan dua pemula pada bulan ini: coklat gelap dan jalapeño. Rasa cemo yang dibungkus koko seperti kue telah hancur dan dilambung dengan popcorn asin sehingga anda mendapat kombo yang manis dan manis itu. Sebaliknya, jalapeño, rasa seperti lada segar. Kami jujur ​​tidak percaya betapa segar dan zesty itu-tanpa terlalu panas (ia lebih seperti kesedihan daripada keadaan lidah yang terbakar).

gambar

SkinnyPop

Seperti yang terdahulu, rasa ini adalah sekitar 40 kalori setiap hidangan 3-cawan dan dibuat dengan sifar bahan buatan. Untuk kira-kira $ 3 beg, SkinnyPop akan tersedia mulai bulan ini di rangkaian runcit dan peruncit negara seperti Wal-Mart, Target, Stop & Shop dan kedai serbaneka seperti CVS dan Walgreens.

Ikuti Delish pada Instagram.