Bolehkah Anda Spot Ciri-ciri Baru Awesome Pada Kacamata Watchers Berat Ini?

Sebagai satu-satunya program penurunan berat badan yang membolehkan anda minum arak, Pemerhati Berat sudah melompat jauh dari pesaingnya. Tetapi kejatuhan yang lalu, beberapa jenius di empayar diet memutuskan untuk pergi lebih baik dan membuat Sauvignon Blanc yang akan mengurangkan peserta kurang mata mereka daripada apa-apa botol lain. Wain Berat Pengawas Berat dipanggil Cense, dan pada kejayaan kejayaannya, jenama itu juga mengeluarkan roses – ditambah dengan cara yang hebat untuk diminum.

BELI SEKARANG: Kain Wain, $ 15; censewines.com

gambar
Dari segi berat badan

Pada pandangan pertama, cermin wain baru Watch Watcher kelihatan seperti peninggalan dari ’90-an – mungil, dengan reka bentuk fros yang berputar di sekeliling mangkuk. Tetapi garis-garis yang bijak sebenarnya ada di sana supaya anda boleh menyimpan bahagian-bahagian anda di cek. Perhatikan mereka memukul kaca di tiga ketinggian yang berbeza: Satu menandakan baris lima ounce, satu menandakan garis enam ounce, dan bahagian atas menunjukkan anda di mana satu lapan ounce pour akan datang ke.

BELI SEKARANG: Pemetik Berat Bahagian Kawalan Kaca Wain, $ 40; amazon.com

gambar

Dari segi berat badan

Satu hidangan adalah lima auns, menurut sistem mata Weight Watchers ‘, dan kedua varietal Cense akan menetapkan anda kembali 3 SmartPoints dan 85 kalori. Untuk apa yang dipanggil “wain diet,” sips rendah-rendah turun dengan mengejutkan dengan lancar. Jadi lancar, anda mungkin hanya akan berhati-hati dengan angin dan tuangkan diri anda lapan-ouncer. Awak buat awak.

Ikut Delish pada Instagram.

Muat turun Delish aplikasi.

Loading...