Brace Yourself Untuk Dunkin ‘Donuts’ New Holiday Menu

Hanya dua hari selepas Halloween, restoran sudah melancarkan menu musim sejuk mereka. Starbucks bocor pandangan pertama pada cawan merah yang terkenal, Dairy Queen membawa kembali Blizzard tebu permennya, dan sekarang Dunkin ‘Donuts sedang melancarkan barisan penuh barangan Natal-y baru.

Selain coklat panas Oreo yang popular, DD kini mempunyai tiga minuman perayaan, sepasang donat percutian, dan sandwich bertema Thanksgiving.

Sandwich ayam belanda yang baru ini menawarkan masa terhad yang mempunyai pemadam yang sedap, sos Cranberry Ocean Spray, dan kalkun ayam di roll ciabatta. Ia dibakar hanya disajikan di lokasi yang berpartisipasi di New England.

gambar

Dunkin ‘Donuts

Untuk musim sejuk, tiga minuman Dunkin termasuk kopi brulée creme baru yang, mengikut jenama, mempunyai “selesai gula dalam karamel yang mendalam.” Kemudian ada mocha peppermint dan kopi karamel masin, yang telah ditawarkan sebelum b tetapi akan kembali kuat.

gambar

Dunkin ‘Donuts

Dalam bahagian gula-gula, terdapat dua nombor baru: gula donat karung tongkat dan donat croissant Boston Kreme. Pastri peppermint diisi dengan buttercream vanilla dan dihiasi dengan kepingan putih dan kepingan rotan gula-gula hancur manakala cincin Boston Kreme memenuhi lapisan kerikil dengan creme Bavarian dan puncaknya dengan gerimis ais coklat.

gambar

Dunkin ‘Donuts

Ikut Delish pada Instagram.