Buku masakan baru Bobby Flay akan menjadikannya mudah untuk kekal sihat melalui cuti

Sekiranya anda memerlukan petunjuk tentang cara hidup seimbang, Bobby Flay adalah lelaki anda. Koki selebriti adalah seperti yang berkemungkinan untuk menyampaikan burger dan kekacang kerana dia sedang membuat penggambaran siri yoga untuk Rangkaian Makanan. Projek terbarunya, Bobby Flay Fit, adalah mengenai penggabungan dua hujung spektrum tersebut menjadi satu buku masakan.

Flay tweeted penutup untuk buku masakan terbarunya minggu ini, dan sudah tersedia untuk pra-pesanan di Barnes and Noble and Amazon. Buku ini tidak dikeluarkan secara rasmi hingga 5 Disember, yang berfungsi dengan baik untuk sesiapa yang cuba makan lebih sihat sepanjang cuti (atau mencari hadiah untuk ahli keluarga Rasa Makanan Network).

Buku masakan itu akan merangkumi lebih daripada 200 resipi untuk smoothies, jus, mangkuk sarapan pagi, makanan ringan pra-senaman, sup dan salad, makan malam, dan pencuci mulut yang lebih sihat. Jangan terkejut jika anda masih melihat beberapa daging merah atau karbohidrat bercampur-campur, walaupun – seperti yang dikatakan Flay sebelum ini, tiada makanan yang “luar batas” untuknya; Sebaliknya, dia semua tentang hacks yang sihat, seperti bergantung pada relishes dan marinades untuk menambah rasa, bukan kalori tambahan, untuk makan.

Sesiapa sahaja yang boleh kekal seperti yang dia lakukan semasa dikelilingi oleh makanan sepanjang hari mesti mempunyai nasihat yang mantap, dan Flay ada di sini untuk berkongsi. Bobby Flay Fit juga termasuk tip kecergasan dan pemahaman tentang rutin harian Flay – seperti yang dikongsi sebelum ini, dia seorang pelari besar dan peminat SoulCycle, dan mempunyai peraturan untuk hanya makan 75% daripada apa yang ada di piringnya.

Buku masakan mendapat namanya dari siri web Flay’s 2015 dengan nama yang sama, di mana dia memberikan peminat pemakanan sihat dan senaman.

“Tidak ada sihir untuk gaya hidup saya – saya berhati-hati tentang berapa banyak yang saya makan, ketika saya makan dan apa yang saya makan,” Flay menulis dalam blog Rangkaian Makanan mengenai siri ini. “Saya tidak mengikuti diet atau memotong seluruh kumpulan makanan, saya hanya menggunakan akal sehat untuk menyuburkan diri sambil tetap menikmati makan dan minum sebagai bahagian penting dalam hidup saya.”

Bunyi seperti rancangan yang baik kepada kami. Kami dipam untuk melihat apa resipi yang diputuskannya untuk disertakan – di sini berharap pizza sihat membuat potongan.

Lihat siaran ini di Instagram

Kami sedang dalam proses melancarkan beberapa hidangan baru di @gatonyc. Berikut adalah salah satu daripada mereka – Pizza Sicilia, yang dinamakan sempadan Sicily yang besar. Tapenade hijau zaitun dengan capers, oregano, basil segar, mozzarella segar, sedikit minyak chili dan telur. Semak hujung minggu ke-4 Julai ini di @gatonyc.

Pos yang dikongsi oleh bobbyflay (@bobbyflay) pada

Ikut Delish pada Instagram.

Muat turun Delish aplikasi.