Burger King Just Asked Wendy’s To Prom Dan Wendy’s mempunyai The Most Amazing Response

Musim bunga lewat adalah di sini yang bermaksud satu perkara: ia adalah musim prom yang tebal. Sebelum hari besar datang promosi, yang boleh menakutkan – terutamanya apabila anda tidak tahu ke mana cara ia akan pergi. Walau bagaimanapun, ketakutan tidak menghentikan Burger King di Lynn, Massachusetts daripada meminta pintu depan Wendy (sangat terbuka) untuk meneruskan melalui tanda muka depan.

“@WENDYS PROM?” Membaca tugu Burger King.

Secara terang-terangan, kami agak takut jika kami adalah Burger King menunggu balasan dari Wendy, yang menyampaikan beberapa pembakaran ganas pada tahun ini kepada pesaingnya di Twitter. Kali ini walaupun, kepala merah menjauhkan BK dan bersetuju untuk pergi – di bawah beberapa syarat.

“OK, tapi jangan pandai dan kita perlu pulang ke rumah sebanyak 10,” tweeted Wendy.

Burger King kemudian menukar tanda mereka dan ia sangat comel.

“@wendys menanti-nantikannya, mari matlamat raja dan ratu prom,” BK tweet dengan foto tanda baru yang dibaca, “SHE SAID YES!”

Pengguna Twitter benar-benar mengasihi percintaan makanan cepat saji, juga, membanjiri tweet mereka dengan balasan kepada saga itu.

gambar

Tangkapan skrin melalui Twitter

Moon Pie, syarikat makanan ringan di sebalik babi-babi cokelat yang dipenuhi cokelat yang dibuat dengan keropok graham, merupakan jenama lain yang permainan media sosial telah menjadi gila kuat sejak kebelakangan ini. Mengambil peluang untuk masuk ke dalam masa virus, mereka bertindak balas dengan enggan main-main kecemburuan kerana tidak meminta Wendy terlebih dahulu.

Rantai makanan cepat saji babi mungkin telah membiarkan Burger King meluncur kali ini dengan mengatakan ya untuk prom, tetapi McDonald’s tidak menerima rawatan yang sama. Wendy melemparkan beberapa jebakan cepat di McDonald’s menerusi Twitter.

Aduh.

Ternyata iklan mangkuk super Wendy yang memancing Mickey D’s tidak cukup kekejaman media sosial selama satu tahun.

Ikuti Delish di Instagram.

Loading...