Burger Terbaik di Amerika Adakah Di A College College Kecil Anda Pernah Pernah Dengar

Sekiranya anda seorang lelaki pertaruhan dan saya bertanya kepada anda di mana burger terbaik di Amerika datang, ada peluang yang kuat untuk meneka sesuatu seperti ini: Shake Shack. Lima Guys. Mungkin In-N-Out, jika anda seorang coaster barat. Tetapi jika anda dari Chapel Hill, North Carolina, anda akan mengatakan Al’s Burger Shack. Dan menurut orang-orang baik di TripAdvisor, Tar Heels mempunyai hak itu.

Awal bulan ini, TripAdvisor mengumumkan senarai 10 Restoran Burger Terbaik di A.S. berdasarkan ribuan ulasan pengguna. Datang pertama dengan 4.5 daripada 5 gelembung ialah Al, sebuah burger kecil kecil di Chapel Hill, rumah Universiti North Carolina (yang saya alumnus bangga). Al Bowers membuka restoran pada tahun 2013 – dengan tepat, pada Hari Kebangsaan Cheeseburger – dan pada tahun 2017, menambah lokasi kedua di seluruh bandar. Kedua-dua restoran mempunyai menu yang ringkas tetapi lazat yang lazat: burger, kentang goreng, anjing panas dan minuman.

RANCANGAN LAWATAN ANDA tripadvisor.com

gambar

Alicia Stemper

Dalam penulisan penubuhan TripAdvisor, mereka menamakan Bobo Chili Cheeseburger (sos cili, selai bawang, bawang cincang, mustard kuning, dan keju Amerika) burger tandatangan restoran. Walaupun yang popular, menurut Al, Classic dan Sean’s Bacon Cheeseburger – dinamakan sempena adiknya – diperintahkan paling kerap.

Barisan untuk Al hampir hampir di luar pintu, dan sejak dinamakan burger teratas di A.S., perniagaan telah menjadi lebih gila dari sebelumnya. “Saya masih tidak percaya,” kata Al kepada Delish mengenai kedudukannya dan menjadi satu-satunya restoran di Carolina Utara di peringkat 10. “Terdapat banyak sendi hamburger yang baik di sini, sehingga membuatkan kami berasa hebat.”

Apa yang mendorong Al ke tempat nombor satu? “Saya fikir makanan itu, pertama, ia hebat,” kata Al [Ed. nota: boleh mengesahkan]. “Saya fikir terdapat nostalgia yang cukup apabila anda masuk. Ia agak kecil dan pelik dan unik, dan ia hanya mempunyai banyak keperibadian kepadanya, kakitangan kami sangat ramah dan sangat menyambut. , ia menjadikan pengalaman yang cukup baik. “

Lihat siaran ini di Instagram

Diundi oleh Yelp burger terbaik di Amerika Syarikat!

Satu jawatan yang dikongsi oleh T Laurence Molloy (@ teetime4me) pada

Di mana ia: 516 West Franklin St Chapel Hill, NC

Apa yang perlu dipesan: The Kenny J (bacon, bawang bakar, sos BBQ Cheerwine, keju pimento pedas), kentang goreng rosemary-cut, dan Cheerwine.


gambar
Con Poulos

BELI SEKARANG Buku masakan Delish, amazon.com

Loading...