Cap’n Crunch melancarkan Kotak Pantai Baru Hanya Dalam Masa Untuk Musim Panas

Mari kita panggil sekop: Cap’n Crunch kelihatan lurus di atas kotak musim panas baru bijirin, dan itu agak aneh. Siapa tahu senjata api itu bersembunyi di bawah baju seragam tentera kapten ?! Ia hampir sebagai membimbangkan seperti penemuan Anthony Bourdain pada tahun 2017. Sesiapa sahaja, apabila anda menolak imej Cap’n yang tertekuk, kita boleh beralih ke bijirin itu sendiri.

Lihat siaran ini di Instagram

Adakah anda mengangkatnya? Rupa-rupanya Cap’N tidak melihatnya melengkung. Menarik untuk diperhatikan bahawa dia tidak mempunyai rambut di atas bibir atasnya – misainya seolah-olah tumbuh dari … rambut hidung? Here’s Quakers Limited Edition Beach Bash Crunch. Terdapat cincin merah dan oren, ikan dan bintang laut yang kelihatan jelas ke mata telanjang … tetapi sebaik sahaja anda menambah susu …. GASP … tangkai kecil berwarna lekas pewarna biru dari bijirin dan bertukar susu biru anda. Pada dasarnya rasa seperti Crunch Berries tidak ada yang istimewa melainkan jika anda suka melihat Kapten Crunch yang sesuai semasa makan bijirin dalam susu biru muda. ��. TINGGAL DI WALMART #capncrunch #capncrunchbeachbash #beachbash #beachbashcapncrunch #bluemilk #turnsyourmilkblue #cereal #cerealaisle #doyouevenlift #doyoueven #quaker #quakeroats #cornandoatcereal #turnsmilkoceanblue #starfish #ocean #nosehair #nosehairmustache #beachbashfuntime #breakfast #surfsup #quakeroatscompany

Satu jawatan yang dikongsi oleh JunkFoodMom (@junkfoodmom) pada

Kotak musim panas edisi terhad ini dinamakan Pantai Bash Crunch, oleh itu pakaian yang sedang berjalan di pantai Horatio Magellan Crunch (nama penuh, cerita sejati). Rasa bukanlah yang baru – Junk Food Mom mengatakan ia rasanya sama dengan Crunch Berries – tetapi bijirin tidak mempunyai beberapa helah sehingga lengannya.

BELI SEKARANG $ 3, walmart.com

Daripada puffs biasa, kotak itu dilengkapi dengan pelindung, lumba-lumba, dan kepingan bintang berbentuk bintang berwarna merah dan oren. Seperti baju yang hanya terdapat di pantai, bijirin berubah warna. Walau bagaimanapun, daripada matahari, susu bertanggungjawab untuk sihir. Apabila dituangkan ke dalam mangkuk, bijirin itu menjadikan susu menjadi biru, jadi nampaknya ikan-ikan anda sedang berenang di laut. Kanak-kanak mungkin akan menjadi lebih dari ini, dan dengan jujur ​​ia juga menyeronokkan untuk orang dewasa.

Blogger makanan telah melihat bijirin musim panas di Kroger dan Walmart (anda boleh merebutnya dalam talian juga!). Jangan ketinggalan permainan bertema pantai di belakang!

Ikut Delish pada Instagram.