Cara Dapatkan Slurpee Percuma Pada 7-Eleven Sepanjang Hari Esok

Apabila pada 11 Julai bergolek, ia bermakna gelombang panas terik, masa yang panjang sehingga kerja bercuti seterusnya, dan Slurpees percuma. Dan setiap tahun pada hari ini, kedai 7-Eleven meraikan 7/11 dengan memberi anda minuman beku percuma. Tahun ini juga menjadi tonggak bagi jenama itu, jadi harapkan beberapa kegembiraan yang serius.

Pada hari Selasa, rantaian kemudahan secara rasmi bertukar menjadi 90 tahun dan ia menjangkakan untuk melakukan satu juta Slurpees di rumah. Pada Hari Slurpee Percuma, anda boleh pergi ke mana-mana 7-Eleven antara jam 11 pagi dan 7 malam. dan dapatkan Slurpee kecil percuma. Tahun ini, jenama ini memancarkan rasa gula-gula kapas yang rasanya seperti karnival merawat – sebagai tambahan kepada perisa Wild Cherry dan Coca-Cola yang biasa, dan kebang-belang yang berbumbu kayu manis Pepsi.

Lihat siaran ini di Instagram

Ia menjadi tradisi musim panas: Tarikh hari Selasa adalah 7/11 … jadi kenapa tidak memberikan free @lurpee? Dapatkan Slurpee kecil percuma di mana-mana @ 7Eleven yang berpartisipasi 11 pagi hingga 7 malam Selasa! Terima kasih kepada # abc7eyewitness @jessie_eats untuk pic ini dari giveaway tahun lepas. Kedai serbaneka meraikan ulang tahun ke-51 minuman sejuk dan sejuk beku. Tandakan rakan anda dalam ulasan di bawah untuk berkongsi tawaran percuma!

Satu jawatan yang dikongsi oleh ABC7 Southern California (@ abc7la) pada

Jika jumlah pembekuan otak tidak mencukupi untuk anda, 7-Eleven juga akan menamatkan Slurpee Week bermula pada 12 Julai. Jika anda membeli tujuh Slurpees antara 12 Julai dan 18 Julai, dan juga mengimbas pembelian anda di aplikasi mudah alih mereka, anda ‘akan mendapat 11 Slurpees secara percuma. Jadi dapatkan rakan sekerja atau rakan sekelas anda dalam perjanjian itu dan anda akan mempunyai kebaikan yang manis untuk masa loooooong.

Ikuti Delish di Instagram.

Loading...