Cara Skor Pizza Percuma Dari Pizza Hut – Selamanya

Tidak ada yang lebih penting daripada pizza percuma. Saya ulangi, ada tiada apa-apa lebih penting daripada pizza percuma. Dan sekarang, nampaknya pai percuma sedang berjalan. Dengan menyertai banyak pesaingnya, Pizza Hut akhirnya melancarkan program ganjaran untuk pelanggan setia mereka.

gambar

Pizza Hut

Ia mengenai masa sialan! Program kesetiaan, yang disebut “Hut Rewards,” adalah sistem penebusan titik, seperti banyak perusahaan lain yang ada. Sebaik sahaja anda memperoleh poin yang mencukupi, anda boleh menebusnya untuk pizza sederhana atau besar.

gambar

Pizza Hut

Ganjaran Hut lebih mudah daripada kasut pesanan pizza di rantaian: Untuk setiap $ 1 yang dibelanjakan, anda menerima dua mata. Sebaik sahaja anda mencapai 200 mata (a.k.a menghabiskan $ 100), anda boleh memesan pizza sederhana pilihan anda di rumah. Selain itu, menjadi ahli kesetiaan memberikan anda akses kepada faedah lain seperti tawaran eksklusif dan hadiah ulang tahun ulang tahun.

Pegawai Ketua Jenama dan Konsep Jeff Fox berkata dalam satu kenyataan bahawa Pizza Hut melihat beberapa kelemahan dalam program ganjaran pesaing lain: “Sebagai jenama dengan kepercayaan bahawa ‘Tiada Satu Out-Pizza Hut,’ kami menyedari keperluan untuk mencipta satu- program-jenisnya, khususnya program mata tanpa had yang memberi ganjaran kepada setiap dolar. ” Adakah ini bermakna mata kita tidak akan luput? Kita boleh membiasakan diri dengan itu.

“Hut Rewards” hidup pada 1 Ogos dan, dalam perayaan, apa-apa pembelian yang dibuat dari 10 Ogos hingga 1 Oktober akan menerima dua kali ganda mata. Ini bermakna anda hanya perlu menghabiskan $ 50 untuk mendapatkan pizza percuma. Bayangkan … tidak terhad Mac ‘N’ Cheese Stuffed Crust pizza.

Kami meramalkan banyak potensi untuk pizza percuma di masa hadapan kami.

Ikut Delish pada Instagram.

Muat turun Delish aplikasi.

Loading...