Cheetos “Lapkin” Seluar dan Sarung Tangan Menyelesaikan Masalah Terbesar Dengan Cheetos

Karl Lagerfeld lebih baik menonton belakangnya – Cheetos memasuki wilayah ikon Chanel dengan garis fesyen musim bunganya sendiri, dan ia lebih memukau daripada memakai bunga pada musim bunga. Setelah menjual orang dewasa bertema Chester Cheetah dan bronzer pada musim cuti yang lalu, jenama itu telah bekerjasama dengan Betabrand, mengumpulkan koleksi produk-produk genius dari luar untuk dinding untuk fanatik Flamin ‘Hot.

Setakat ini, salah satu reka bentuk menonjol adalah seluar Lapkin. Sekiranya anda tertanya-tanya, “apakah yang dimaksudkan dengan itu?” berikan diri anda gelar kehormat dari universiti yang dibuat, kerana anda betul! Pada dasarnya. Seluar seersucker mempunyai panel serba mengental di mana poket sepatutnya, jadi anda boleh mengelap jari-jari Cheetos yang berwarna pada seluar anda, merobek panel serbet, dan kelihatan segar seperti biasa.

Lapkin pants

Cheetos

Itu bukan satu-satunya pakaian yang direka untuk membantu anda dengan masalah terbesar dengan makan Cheetos (ahem, jari neon neon). Jenama itu juga datang dengan sarung tangan yang mengenyangkan – sepasang sarung tangan putih yang terdapat dalam tiga lapisan, jadi apabila mereka mendapat kotor dari pesta mengejut anda, anda boleh merobek lapisan atas, dan anda mempunyai dua lagi perjalanan ke penjual mesin sebelum mereka dunzo. Tambahan pula, mereka datang dengan renda memotong di sekitar pergelangan tangan dan gelang mutiara, anda tahu, untuk sneker bergaya di luar sana. Pinky up, tolong.

Cheetos Gloves

Cheetos

Terdapat juga satu siri produk yang direka untuk membantu anda menyelinap makanan ringan di mana sahaja anda menuju, sama ada gereja pada Ahad Paskah (yup, terdapat bonet untuk itu), berjalan kaki santai di taman (payung, supaya anda boleh bertindak seperti awak hidup The Notebook sambil mendayung dengan beg Flamin ‘Hot Cheetos, yang hampir sama selesa dengan RyGos), atau Naib Presiden Miami-gaya ’80-an (akhirnya, digunakan untuk pad bahu).

Anda tidak boleh membeli apa-apa produk, tetapi Cheetos membiarkan peminat – dan yang berani sartoriasa – memasuki pertandingan di laman Facebook jenama untuk peluang memenanginya. Sekiranya anda bukan salah seorang yang terpilih, anda boleh pergi ke semua DIY dan menunjukkan kecintaan anda kepada Katy Perry beberapa tahun yang lalu di Halloween.

Ikuti Delish pada Instagram.

Loading...