Chili’s Adakah Menyingkirkan Puluhan Item Menu

Sesiapa yang pernah ke Chili mengetahui perasaan duduk, menyerahkan menu saiz buku teks dan mengambil selamanya untuk memutuskan apa yang anda mahu. Ia adil – pada puncaknya, menu itu sebenarnya mempunyai 125 pilihan, dari burger ke flatbreads untuk burritos.

Jika anda melawat Chili selepas 18 September, menu akan kelihatan berbeza. Dalam usaha untuk meningkatkan pengalaman jualan dan pelanggan, Chili memotong 40 peratus daripada item menunya, laporan The Street. Dengan menu sebesar Chili, itu adalah 50 item penuh yang tidak akan memotong.

Dalam siaran akhbar, Chili mengaku bahawa mereka pergi ke menu menu tambahan yang agak liar, dengan mengatakan restoran itu “cuba untuk menjadi semua perkara kepada semua tetamu, oleh itu menjejaskan pelaksanaan dan mengakibatkan reputasi makanan kabur.” Walaupun mereka tidak pergi sejauh menu 25-item asal mereka, mereka menyingkirkan satu tan hidangan.

gambar

Chili’s

“Kami memohon maaf kepada mana-mana tetamu yang merindukan hidangan yang telah berlepas,” kata Presiden Chili Kelli Valade dalam satu kenyataan, “tetapi dengan langkah yang berani ini kami komit kepada semua Tetamu untuk melakukan pekerjaan yang lebih baik untuk melayani makanan yang terkenal kami di setiap lawatan, di setiap restoran . “

Walaupun mereka belum mengumumkan perkara-perkara yang sedang berlaku, Eater meramalkan banyak tambang Tex-Mex akan pergi, seperti Fresh Mex Bowls, Chicken Enchiladas, dan Gaya Jagung Gaya Mexico. Fajitas adalah selamat walaupun … Chili mempopularkan hidangan itu pada tahun 1986, jadi mereka berada dalam senarai makanan untuk tinggal.

Restoran itu berkata ia akan menumpukan perhatian kepada akarnya, yang memberi ciri-ciri “burgers meatier,” tulang rusuk, dan sudah tentu, cili. Sejak menu aslinya menampilkan margaritas, fave jam selamat anda juga mungkin selamat.

Lihat siaran ini di Instagram

Satu jawatan yang dikongsi oleh Chili’s Grill & Bar (@chilis) pada

Ikuti Delish di Instagram.

Muat turun aplikasi Delish.