Chrissy Teigen Menumpahkan Butiran Serius Pada Buku Masak Baru

Walaupun dia belum mengumumkan tarikh pelepasan rasmi untuk buku masakan kedua, Cravings 2, Chrissy Teigen telah meninggalkan telur Paskah di media sosial untuk peminat-peminat. Setakat ini, kita tahu bahawa terdapat seksyen Sarapan dan Brunch, yang memaparkan gambaran yang menggemari seluruh keluarga Legend-Teigen.

Seperti Chrissy’s Instagram, resipi dari bahagian ini termasuk Semua Bagel & Krim Keju Bake Breakfast, Blueberry Cream Cheese Pancakes, dan Toast Perancis dengan Whipped Honey Ricotta Topping. Dalam ‘gram’ yang sama, dia melontarkan semacam resipi gouramy: Sweet Mentega Butter Cod dengan Snap Peas.

Pada brunch baru-baru ini untuk Vita Coco Coconutmilk di Los Angeles, Teigen berkongsi lebih banyak maklumat tentang apa yang diharapkan dari buku barunya dengan Brit + Co. Seperti Cravings, buku masakan ini akan merangkumi beberapa resipi Thai berasaskan makanan yang diajarkan oleh ibunya untuk memasak, termasuk sekitar 15 resipi berasaskan kelapa susu.

Teigen memberitahu laman web yang dia khuatir orang akan terintimi oleh resipi Thai dalam buku pertama, tetapi akhirnya terkejut dengan seberapa baik mereka diterima.

“Saya takut, saya suka, ‘Mereka akan melihat sos ikan, dan mereka akan menjadi begitu grossed olehnya.’ Tetapi tidak, semua orang menghantar saya begitu banyak gambar resipi Thai ini yang mereka bangga kerana membuatnya, “katanya.

Lihat siaran ini di Instagram

# CRAVINGS2

Pos yang dikongsi oleh chrissy teigen (@chrissyteigen) pada

Terdapat juga resipi India dan Maghribi yang diilhamkan oleh perjalanannya dalam beberapa tahun kebelakangan ini. Dia berkata dia menggelitik ke arah “makanan ringan, terang” yang masih hangat. Jangan terkejut sekiranya anda melihat beberapa makanan ringan bercampur-campur juga – Teigen mengatakan dia sudah makan lebih sihat sejak anak perempuan Luna dilahirkan.

Walaupun Teigen telah meletakkan cintanya pada McDonald’s yang dipamerkan, dia berkata dia juga cuba untuk “memasukkan perkara-perkara yang sangat baik ke dalam diet semula jadi saya yang dahsyat.” Contohnya: Singkong dan gerimis kapur yang dia suramkan ke atas kebab buah (dimuatkan dalam Cravings 2!).

Terakhir tetapi tidak kurangnya, mengharapkan untuk melihat lebih kurang resipi ham kali ini. Walaupun daging itu adalah keinginan besar semasa kehamilan pertamanya, bayi # 2 telah menyebabkan keinginan yang kurang spesifik, walaupun dia mengatakan bahawa dia menjadi hal yang tidak enak. Kita tidak boleh menunggu untuk melihat apa yang diperlukan!

Ikut Delish pada Instagram.

Muat turun Delish aplikasi.