Crabfest Adakah Kembali Di Lobster Merah Dan Ia Sebenarnya Satu Urus Niaga yang Hebat

Sama seperti Olive Garden’s Never Ending Pasta Bowl dan promosi Pancake All-You-Can-Eat Pancake IHOP, Crabfest dengan mudah boleh dibuang sebagai satu lagi perjanjian kitschy yang direka untuk mendapatkan makanan untuk semua makanan. Dan sementara anda pasti bang untuk mendapatkan wang anda dengan hidangan apa saja yang anda pesan, musim panas Crabfest istimewa Red Lobster sebenarnya adalah peluang yang unik untuk mendapatkan ketam anda. Dari kipas ketuhar yang diakui, terdapat empat alasan yang perlu anda pergi ke Red Lobster pada musim panas ini, selain dari Biskut Cheddar Bay (mereka hanya sangat hebat, okay?).

1. Ia Menjadikan Ketam Boleh Dihubungi

Ketam tidak selalu mudah dijumpai, terutamanya jika anda tidak tinggal di pantai. Red Lobster membawa Crabfest ke semua 700+ restorannya di seluruh A.S. dan Kanada. Malah lebih daripada itu, mereka mempunyai beberapa jenis ketam untuk dicuba.

2. Anda Boleh Mencuba Tiga Kepelbagaian Jenis Ketam Sekali

… Termasuk ketam Dungeness, kepiting salji, dan ketam Raja Utara Pasifik. Komedi Crabfest yang baru tahun ini datang dengan lebih daripada satu pound kaki kepiting Jumbo Snow, ketam Dungeness yang ditangkap liar, dan sampingan. Plat Dream Crab Lover yang kembali datang dengan kaki kepiting Jumbo Snow ditangkap liar dan kaki kepiting Utara Pacific King, ditambah Kepiting Linguini Alfredo dan sampingan. Seperti yang saya katakan, anda tidak akan lapar.

gambar

udang kara merah

3. Hidangan yang Baik

Sekiranya anda tidak mahu ketam segar lurus, Red Lobster mempunyai beberapa hidangan kepiting yang hanya boleh didapati semasa Crabfest. Ada hidangan Udang Stuffed Crab-Topped dan Salmon dan Crab-Topped Tilapia, ditambah dengan Ultimate Surf & Turf plate dengan Crab atas udang makanan laut, stew sirloin, kentang tumbuk dan sampingan. Kebanyakan plat adalah antara $ 25 dan $ 40, yang merupakan perjanjian yang cukup baik untuk kepiting yang banyak. Lain-lain kemunculan – Panko-crusted crab gigitan pembuka selera dan margarita Rogue Wave.

4. Anda Memerintahkan Ikan Yang Berkelanjutan

Sebahagian daripada kepiting alasan sukar untuk didatangi, dan semakin mahal, adalah sekatan yang ditangkap. Tetapi walaupun perlu mendapatkan inventori yang agak besar semasa Crabfest, Red Lobster menggunakan hanya ketam yang boleh dikesan, mampan dan bertanggungjawab yang diperolehi – termasuk beberapa yang ditangkap oleh orang-orang Deadliest Catch! Anda boleh membaca lebih lanjut mengenai komitmen mereka terhadap kemapanan di laman web mereka.


gambar
Con Poulos

PRE-ORDER NOW Delish Cookbook, $ 30, indiebound.org

Loading...