Cracker Barrel Just Released Its Fall Menu, And You’re Going To Lose Your Mind Over It

Cracker Barrel adalah salah satu tempat di mana jika anda biasa, anda mungkin mempunyai hidangan kegemaran di kunci. Lagipun, restoran ini terkenal dengan pokok-pokok selatan OG seperti ayam dan ladu, stik hamburger, dan biskut yang terkenal. Mengapa tersesat dari perkara yang baik?

Cracker Barrel baru-baru ini mengumumkan item menu jatuh, dan mereka akan membuat anda meninggalkan Sampler Sunrise di debu. Bersama-sama dengan banyak maple dan labu, restoran itu mendapat lebih banyak makanan ol ‘yang lebih baik yang datang kepada anda kami terkejut tidak pada menu sepanjang tahun.

Maple Bacon Breakfast Sandwich

Sandwich Sarapan Maple Bacon
Cracker Barrel

Pertama, perisa bermusim. Terdapat Maple Bacon Breakfast Sandwich, dibuat dengan dua telur goreng, ham manis, bacon maple lada, tomato irisan, selada dan keju pada roti masin, dihidangkan dengan epal goreng (!!!) atau cendawan coklat hash.

Terdapat juga Sarapan Pancake Rempah Labu yang berbunyi seperti PSL pada steroid – pancake rempah labu di atasnya dengan krim disebat, gula serbuk kayu manis, dan sirap, dan disajikan dengan sosis sosis, bacon atau sosis.

epal & Cinnamon Oatmeal With Pumpkin Muffin

Apple & Cinnamon Oatmeal Dengan Muffin Labu
Cracker Barrel

Anda juga boleh memesan Muffin Labu atau Labu Custard ‘n Gingersnaps pencuci mulut. Untuk sesuatu yang sedap, terdapat Maple Pecan Fried Chicken, disajikan dengan sos maple mustard, dua sisi, dan biskut buttermilk atau mufin jagung. Arteri anda mungkin membenci anda, tetapi hati anda akan gembira.

Labu Custard N' Gingersnaps

Cracker Barrel

Bagi makanan keselesaan klasik, Cracker Barrel menambah Pie Shepherd dan Prime Rib French Dip Sandwich ke menu juga.

Sekiranya anda memerlukan dos masakan Selatan, atau lebih banyak makanan rasanya jatuh dalam kehidupan anda, anda tahu ke mana hendak pergi.

h / t Pemakanan Jenama

Ikuti Delish pada Instagram.

Muat turun Delish aplikasi.