Di belakang The New Paula Deen Show Baru

Paula Deen telah memasak sepanjang pagi, tetapi dia masih berjam-jam dari pertunjukan pertamanya yang baru, Sweet Home Savannah. Dia tidak menyiapkan resipi, walaupun-dia menyusu awak: periuk gandum, ham, bacon, roti panggang dengan mentega dan bahan buatan sendiri, dan telur goreng untuk memerintahkan. Hanya kerana ia adalah hari yang penuh sesak tidak bermakna Queen of Butter akan menelefonnya, nampaknya; dia betul-betul di rumah dengan rumah penuh dan jadual yang lebih lengkap.

“Ia bola ke dinding sekarang,” adalah perkara pertama yang keluar dari mulutnya. “Saya tidak tahu apa yang hendak saya katakan, kami telah mempunyai seluruh pasukan saya di rumah sejak hari Isnin, jadi saya bangun pagi ini, memasak sarapan pagi untuk semua orang, bersiap sedia, dan kini kami bersedia untuk menembak selama dua jam Saya sedang menyesuaikan banyak bola sekarang. “

Deen kembali ke rumah Dogwoodnya di Savannah, Georgia, di mana dia menayangkan pertunjukan asalnya tahun lalu, untuk menandakan semula comeback TVnya dalam satu siri (melancarkan pada hari Selasa, 15 November pada 6 petang pada Evine). Pengeluarannya tidak seperti apa yang pernah dilakukannya sebelum ini, dan tidak seperti mana-mana memasak lain menunjukkan tempoh itu.

Paula Deen

EVINE

Ia Bahagian Memasak, Penjualan Bahagian, Bahagian Apa-apa Goes.

Tahun-tahun berlalu Deen melakukan pameran memasak klasik dan jika anda sedang mencari itu, anda juga dapat menonton episod lama. Pertama, ia ditayangkan di Evine, sebuah rangkaian kedai di rumah, dan sebagai hasilnya, Deen akan melakukan lebih daripada mencungkil hidangan Selatan klasik (yang mana, sama persisnya diputuskan). Semasa pameran itu, mereka akan menjual produk yang dia gunakan, dan juga memamerkan produk lain di dalam barisannya, yang melangkaui buku masakan dan alat dapur hari ini.

Kedua, semuanya berlaku di dalam rumahnya.

“Satu-satunya perkara yang aneh sekarang ialah apabila anda berjalan di pintu depan, terdapat banyak katil di ruang tamu,” katanya. Itulah sebabnya dia melakukan segmen di atas katilnya – yang merupakan benda bersama-sama dengan bantal yang diluluskan Deen, scrubbers hidangan Peachy Clean, berdiri kek, AirFryers, cermin mata dan juga cincin berlian simulasi bersaiz Super Bowl.

“Berita kilat! Saya tidak masak telanjang!”

Anda Boleh Beli Baju Off Back. Tidak, Betul.

Bahagian jualan tidak berakhir di sana. Malah pakaian Deen yang dipakai akan dijual-sesuatu yang dia katakan telah diminta olehnya untuk bertahun-tahun. “Orang ramai akan selalu bertanya, ‘Di manakah saya dapat melihatnya?'” Kata Deen. “Saya telah cuba untuk mendapatkan pakaian, dan akhirnya, syarikat terakhir saya bekerja dengan berkata, ‘Maaf, kami tidak berminat, kerana anda terkenal di dapur.’ Saya berkata, ‘Berita kilat saya tidak masak telanjang!’ “

Dia melancarkan melancarkan garisan pakaian dengan Evine-campuran baju apungan, seluar kurus elastik dan seluar jeans drapey-jadi persembahan itu menjadi satu lagi cara untuk mengikat dalam semua aspek kerajaan Deen.

Paula Deen

Evine

Dia Memberikan Dapurnya sebagai ‘Facelift yang Baik’.

Beberapa tahun yang lalu, ketika Deen memulakan penggambaran pertunjukan memasak digital, dia membuat beberapa perubahan ke dapur rumahnya. Pada asasnya, ini bermakna mengecat dinding, memangkas saiz meja, dan menambah najis bar di sepanjang pulau, jadi rakan dan keluarga boleh duduk bersamanya ketika dia memasak. Ini bermakna bahawa apabila Evine datang menelefon, dia sudah mempunyai satu set untuk menayangkan filem itu-walaupun dia tidak merancang untuk dapurnya untuk menjadi studio sepenuh masa.

“[Suami saya] Michael dan saya membina rumah itu sebelum kita berkahwin. Itu akan menjadi rumah yang kita tinggal sepanjang hayat kita,” kata Deen. “Kemudian, kami mula menembak [Memasak Rumah Paula], anda tidak boleh masuk ke dapur tanpa berjalan di bawah tangga dan di sekeliling kamera. Anda tidak boleh mendapatkan sebiji bijirin. “

Pada masa itu, pasangan itu memutuskan untuk membina sebuah rumah yang berdekatan, dan menjadikan rumah di Dogwood Avenue menjadi studio sepenuh masa untuk penggambaran rancangannya.

“Hanya ketawa, bersenang-senang, menjatuhkan semua kotoran yang telah jatuh pada anda sepanjang minggu-itulah yang kami akan buat [dengan rancangan ini].”

Ada Satu Dish Yang Sayang * Boleh * Muncul di Show.

Deen belum memuktamadkan barisan resipinya lagi, walaupun dia mengesyaki akan ada sekurang-kurangnya beberapa hidangan Kesyukuran yang ditonjolkan dalam beberapa minggu akan datang. Dia mengesahkan bahawa resipi beliau akan menjalankan gamut, memaparkan campuran hidangan lama dan baru. Ramai peminat akan menyeberang jari mereka yang termasuk Puding Pisang Bukan Yo ‘Mama.

“Sama ada saya di California, North Dakota, New York, Florida atau Georgia, seseorang akan datang kepada saya dan mengatakan mereka suka,” kata Deen. “Ia adalah puding pisang yang tidak masak, dan ia benar-benar keluar dari dunia ini.”

…Dan ada resipi yang mengejutkan dia mati untuk dikongsi.

Walaupun kebanyakan orang tahu Deen untuk memasak Selatannya, salah satu resipi kegemaran Deen yang dia buat adalah bahasa Itali-dan ia melibatkan hack yang mengejutkan untuk bebola garpu tender.

“Bola bakar sering keluar seperti kering dan keras, dan saya telah mencuba setiap cara untuk memasaknya-memasaknya dengan teliti, memasaknya dalam periuk saut di dapur, memasaknya di dalam ketuhar-tetapi mereka selalu keluar seperti itu ,” dia berkata. Kemudian, suatu malam, dia memutuskan untuk memasak bebola daging dalam sup daging sapi sebelum menambahnya ke marinara. “Madu, itulah bakso paling ringan, paling lazat, paling lembut yang pernah saya makan,” katanya. “Ia bersaing, kepada saya, Rao di New York.”

Ia Tinggal Secara Langsung, Yang Bermaksud Apa-apa Boleh Berlaku.

Setiap hari Selasa, dari pukul 6-8 pagi. EST, orang akan mendapat tidak diisi. “Saya tidak pernah mempunyai skrip,” katanya. “Apa yang keluar, anda tahu? Jika saya mempunyai skrip, ia akan menjadi sangat mengganggu saya.”

Keterbukaan semacam itu – terutamanya pada TV secara langsung-boleh mengganggu sesetengah rangkaian, terutamanya berdasarkan pemendapan 2013 beliau, di mana dia mengaku menggunakan pelacuran kaum di masa lalu. Jangan mengharapkan apa-apa seperti itu, walaupun-Deen telah meminta maaf beberapa kali untuk kata-kata itu, memberitahu Hari ini menunjukkan kejadian itu tidak mencerminkan siapa dia atau bagaimana dia melihat orang-orang kaum, agama dan orientasi seksual.

Dalam kes ini, ‘Tidak difilterkan’ lebih banyak lagi sepanjang dia bercakap tentang memasak, pakaian, dan hiasan rumah dengan rakan-rakan, keluarga dan jurujual pertunjukan-memberikan pendapatnya yang jujur ​​mengenai apa yang dia fikir tentang produk dan resipi. Ia juga bermakna dia tidak akan memaparkan apa-apa perkara yang tidak digunakannya atau berdiri di belakang.

Paula Deen

Evine

“Saya baru diberkati kerana Amerika tahu bahawa saya seorang penjual kebenaran, dan saya mengatakan kebenaran,” katanya. “Saya fikir saya benar-benar mendapat kepercayaan dan saya tidak akan melakukan apa-apa untuk menjejaskannya.”

Deen Mahu Pertunjukan Merasa Seperti Hangout Antara Rakan.

Walaupun sebahagian daripada pertunjukan dua jam itu melibatkan penjualan produk dari pelbagai barisannya, tukang masak makanan itu membuat langkah-langkah untuk memastikan ia kurang daripada “beli sekarang!” bergetar yang anda harapkan daripada rangkaian jualan rumah. Untuk satu perkara, dia meninggalkan padang penjualan sebenar kepada jurujual, yang akan menjadi tuan rumah bahagian tersebut. “Saya hanya memberitahu orang tentang produk dan apa yang saya suka mengenainya,” jelasnya.

Dan, untuk yang lain, dia cuba mengekalkan nada perbualan pertunjukan, seperti yang anda nongkrong di rumah seorang kawan.

“Ia adalah tempat di mana sesiapa yang suka menghabiskan masa dengan saya boleh mengejar saya,” katanya. “Hanya ketawa, bersenang-senang, menjatuhkan semua kotoran yang telah jatuh ke atasmu sepanjang minggu-itulah yang kami jalankan.”

Ikuti Delish pada Instagram.

Loading...