Di mana Untuk Makan Secara Percuma Pada Hari Valentine

Hari Valentine hampir di sini, dan sama ada anda berfikir tentang hari dengan kegembiraan atau ketakutan, pasti ada kesepakatan di luar sana yang akan anda nikmati. Dari burger ke burritos, ada sesuatu untuk semua orang.

Auntie Anne

Muat turun aplikasi mudah alih My Pretzel Perks dan dapatkan pretzels berbentuk hati untuk membeli, dapatkan satu. Perisa termasuk Gula Asut dan Kayu Manis.

gambar

Auntie Anne

California Pizza Kitchen

Kepala CPK dengan madu anda (atau BFF) dari 10 Februari hingga 14 dan dapatkan tawaran yang manis untuk dua orang. Untuk hanya $ 35, anda akan menjaringkan makanan pembuka, dua hidangan pembuka dan pencuci mulut. Juga, anda boleh memasukkan undian untuk memenangi kad hadiah $ 100.

Lihat siaran ini di Instagram

Anda tahu makanan adalah cara untuk hati saya … ✪ TAG kegemaran anda atau BFFL dalam catatan ini dengan #CPKgiveaway dan masukkan ke WIN $ 100 CPK Gift Card. [Penyerahan berakhir 2/14/17. #linkinbio]

Jawatan yang dikongsi oleh California Pizza Kitchen (@californiapizzakitchen) pada

Dairy Queen

DQ menjual Case Red Velvet Spoon, yang mereka katakan adalah cara yang sempurna untuk menimbulkan persoalan: “Adakah anda akan makan Blizzard ini dengan saya?” Juga, hasil dari setiap pembelian akan disumbangkan ke Hospital Rangkaian Keajaiban Kanak-kanak.

Fogo de Chão

Makan di restoran Brazil dari 10 Februari hingga 14 Februari dan dapatkan kad makan percuma untuk digunakan pada lawatan anda yang akan datang.

gambar

Fogo de Chão

Hooters

Bagi mereka yang membenci Hari Valentine dan segala yang dipegangnya, Hooters mempunyai sesuatu untuk anda juga. Kerosakan atau membakar, atau mengebum-gambar bekas anda (hanya secara digital, walaupun) dan menerima kupon untuk sayap bebas untuk digunakan pada Hari V.

Qdoba

Pucker di daftar Qdoba pada 14 Februari dan menerima hidangan percuma. Anda boleh mencium sesiapa sahaja dari yang lain yang penting kepada rakan, ya, bahkan diri sendiri. Selain itu, Qdoba akan menyumbangkan $ 1 kepada No Kid Hungry untuk setiap foto mencium yang dikongsi di Twitter, Facebook atau Instagram menggunakan hashtag #QdobaForAKiss dari 10 hingga 15 Februari.

Steak ‘n Shake

Rantai steak dan burger menawarkan tiga susu tepung yang lazat untuk menghormati V-Day. Pilih dari Velvet Merah, Strawberi Dilindungi Coklat, dan Oreo Red Velvet.

TGI Jumaat

Bukan sahaja anda akan mendapat makan malam $ 30 untuk dua, tetapi TGI Jumaat juga menawarkan botol separuh harga wain. Rindu segera, saya betul?

Rumah Waffle

Makan Malam Hari Waffle House yang cukup banyak mendapat kultus berikut. Rantaian restoran Selatan menarik keluar taplak meja putih dan lilin meningkatkan mood untuk makan malam yang anda tidak akan lupa. Tempahan adalah sangat disyorkan.

Istana Putih

Sama seperti Waffle House, tempat makanan segera ini bertukar menjadi restoran duduk untuk V-Day. Tempat duduk adalah terhad dan tempahan diperlukan, jadi jangan berlengah-lengah.

Ikuti Delish di Instagram.

Loading...