Di Sini Di Mana Skor Anjing Hot PERCUMA

Cuti makanan adalah beberapa hari kegemaran kami di sini di Delish dan walaupun sepertinya ada yang baru setiap hari, kami masih meluangkan masa untuk meraikan setiap percutian yang unik. Ini Rabu, 19 Julai, adalah untuk menghormati salah satu makanan klasik musim panas: anjing panas. Tidak kira apa yang anda rasa tentang mereka, lihat tawaran ini untuk melihat di mana anda boleh mempunyai Hari Anjing Panas Kebangsaan yang terbaik.

Pretzel Lembut Ben

Jika anda adalah sebahagian daripada Kelab Hadiah Kesetiaan Ben, anda boleh mendapatkan anjing All-Beef Pretzel secara percuma apabila anda membeli harga secara tetap. Itulah jenis BOGO yang kita suka.

burger King

Untuk keseluruhan bulan Julai, Burger King menawarkan anjing panas panggang klasik mereka masing-masing untuk 79 sen.

Haus anjing

Beli salah dapatkan satu hot dog? Kenali kami. Pada hari Rabu pelanggan boleh mendapatkan anjing panas percuma apabila anjing Haus dibeli dengan harga biasa.

Hwy 55 Burgers Shakes & Fries

Rantaian ini menawarkan anjing panas merahnya untuk hanya 99 sen pada hari Rabu, tetapi terdapat dua had anjing-per-orang. Kami mencadangkan membawa topeng.

Hentikan Perjalanan Cinta

Gunakan kupon ini dan anda boleh menjaringkan anjing panas secara percuma pada hari Rabu sahaja.

Kilang Philly Pretzel

Pretzels + hot dogs = ��. Pada hari Rabu, anjing panas pretzel berharga hanya $ 1 dengan pop. Dan jika anda bernasib baik, lawati kedai di Hari Anjing Panas Kebangsaan untuk peluang untuk memenangi $ 1 anjing panas sepanjang bulan Ogos.

Wienerschnitzel

Di lokasi yang mengambil bahagian selagi bekalan terakhir, rantaian anjing panas terbesar di negara ini akan menawarkan lima anjing cili untuk hanya $ 5.

Ikuti Delish di Instagram.

Muat turun Delish aplikasi.