[Dikemaskini] Ben & Jerry Rumored Bob Marley Pint adalah REAL

UPDATE: 11 Mei 2017 jam 11:33 pagi.

Ia rasmi! Kami telah mengesahkan dengan Ben & Jerry bahawa One Love benar-benar berlaku. Ini bermakna pint baru ini memukul kedai runcit dan kedai-kedai snek di seluruh negara sekarang. Bahagian yang terbaik ialah, untuk meraikan warisan Bob Marley, sebahagian daripada hasil yang diperoleh kanak-kanak di Jamaica melalui Kem Belia Satu Cinta, program yang dikendalikan oleh Yayasan Bob Marley dan Partners for Youth Empowerment.

“Bob Marley berdiri lebih daripada sekadar muzik – dia menganjurkan perubahan sosial dan memberi inspirasi kepada berjuta-juta untuk berfikir tentang keamanan, cinta, dan kesamaan,” kata pengasas bersama Jerry Greenfield dalam kenyataan akhbar. “Ben & Jerry telah lama berusaha untuk memenangi keadilan dan keadilan sosial, dan dengan bekerjasama dengan keluarga Marley, kami gembira dapat memainkan peranan kecil dalam menyokong wawasan Marley untuk dunia yang lebih manis.”

POST ORIGINAL: 10 Mei 2017 jam 6:06 pagi.

Khabar angin sedang berputar-putar di sekitar talian bahawa Ben & Jerry menyerang rasa baru yang penuh. Setiap kali ini, hati kita melompat dengan keseronokan, tetapi kita cuba merasakan perasaan kita sehingga kita tahu ia benar. Tetapi dengan merawat batch yang terhad ini, kita tidak boleh membantu tetapi merasakan semua cinta.

Pertama kali dilihat oleh akaun Instagram yang terobsesi Junk Banter, pintar baru yang dipanggil dipanggil Bob Marley’s One Love. Di dalamnya adalah ais krim pisang dengan swirls karamel, keropok graham, dan tanda-tanda damai fudge.

Lihat siaran ini di Instagram

Perjalanan dari U.K ke A.S. ialah ais krim “Bob Marley’s One Love” Ben & Jerry. Ia mempunyai ais krim pisang dengan karamel & pukulan graham dan tanda-tanda damai. Dengan segala hormat kepada legenda, saya terkejut ini bukan es krim ganja dengan potongan brownie periuk dan serpihan fudge. Ini ditemui di Harris Teeter.

Satu jawatan yang dikongsi oleh JunkBanter.com ����聽 (@junkbanter) pada

Walaupun kita tidak boleh mengatakan dengan pasti sama ada ini adalah perjanjian yang telah dilakukan, One Love sudah ada di U.K. Jadi, ini memberikan khabar angin tentang beberapa jalan yang serius. Lagipun, kami suka melakukan seperti yang dilakukan oleh orang Inggeris, bukan? (Lihat: Telur Oreo Cadbury, popsicle prosecco)

Seperti biasa, kami bersentuhan dengan jenama dan akan melaporkannya semula sebaik sahaja kami mendapatkan pengesahan rasmi mengenai pelepasannya dan di mana anda boleh menemuinya. Sehingga itu, pastikan getaran yang baik pergi dan digali ke dalam iklim yang sedar Simpan Swirled kami.

Ikut Delish pada Instagram.

Loading...