[Dikemaskini] Starbucks Memberi Ganjaran Ahli Ganjaran Dengan Status Emas Automatik

gambar

diphy

UPDATE: April 13, 2016 at 10:40 a.m.

Untuk menggalakkan pelanggan menyertai program ganjaran (dan memegang ahli-ahli sedia ada yang mungkin merasakan struktur baru), rantaian ini mempromosikan tawaran ‘Tawaran Automatik’, yang memberikan ahli Emas mendapat status Emas selama setahun dengan mana-mana pembelian di kedai dari 12 April hingga 2 Mei. Ia menimbulkan kad emas peribadi, ganjaran dengan setiap 125 bintang dan dua bulan bulanan selepas satu pembelian – satu perjanjian yang serius memandangkan program baru biasanya memerlukan 300 bintang (sekitar $ 150 dalam pembelian) untuk sampai ke sana.

Ketahui, tawaran itu tidak terpakai kepada pembelian alkohol atau kad Starbucks, dan anda perlu membayar menggunakan kad Starbucks berdaftar atau melalui aplikasi, yang dipautkan ke akaun ahli anda. Ahli Gold yang sedia ada boleh mengambil kesempatan daripada tawaran itu juga-mereka akan mendapat status Emas mereka dilanjutkan untuk satu tahun penuh.

UPDATE: 24 Mac 2016 pada 11:03 a.m.

Satu lagi adalah Kad Kredit Prepaid Reward Starbucks yang diumumkan-kad debit prabayar yang ditawarkan melalui Chase, yang boleh digunakan untuk pembelian di mana sahaja yang menerima Visa. Belum ada kata tentang bagaimana sistem ganjaran akan berfungsi untuk pemegang kad, tetapi tanpa bayaran bulanan atau tambah nilai, ia mungkin menggoda untuk mendapatkan bintang dengan membayar sesuatu lain daripada kopi. Starbucks sebelum ini telah memberi bintang melalui pembelian Lyft tunggangan, langganan New York Times dan muzik di Spotify, jadi kami teruja untuk mendengar apa kerjasama jenama yang boleh kami manfaatkan dengan kad baru ini di dompet kami.

Starbucks Rewards Prepaid Card

Starbucks

POST ORIGINAL: 22 Februari 2016 pada 1:08 p.m.

Pagi yang bermula dengan kopi percuma tidak dapat dikalahkan-itulah sebabnya mengapa kad-kad kedai kopi dan program kesetiaan kopi tempatan hampir tidak boleh digantikan di dalam hati kita. Walaupun fakta ini tidak menghentikan Starbucks daripada merenovasi program ganjarannya untuk mencerminkan jumlah dolar dan bukan urus niaga.

Mengumumkan pagi ini di laman webnya, syarikat kopi akan mengutip cara anda mendapatkan mata dan menebusnya untuk minuman percuma. Di bawah sistem baru, anda akan memperoleh dua bintang untuk setiap $ 1 yang dibelanjakan, berbanding model semasa satu bintang untuk setiap lawatan. Dan, bergantung kepada tabiat minum kopi anda, ini mungkin menjadi berita pagi Isnin yang terbaik atau terburuk.

gambar

Starbucks.com

Sekiranya anda menjadi mahal, minuman yang lebih rumit seperti frappuccino dari menu tidak begitu-rahsia dan latte butterscotch merokok masa terhad, maka anda bernasib baik. Kerana ia akan mengambil 125 bintang ($ 62,50) untuk mendapatkan minuman percuma atau item makanan, setiap satu cek anda akan dibayar. Dan walaupun perubahan anda akan menghitung ke arah bintang separa (yakni $ 6.20 bill bersamaan dengan 12.4 bintang).

Tetapi jika anda seorang peminum kopi biasa yang dibancuh secara rutin – yang lebih murah setiap cawan-ia akan mengambil lebih banyak masa dan wang tunai daripada sekarang untuk mendapatkan hadiah percuma pada kadar 125-bintang baru. Dengan program semasa, hanya 12 bintang dari mana-mana 12 urus niaga membawa anda item percuma (iaitu $ 24 untuk kopi kosong sebanyak $ 2). Tetapi perubahan yang akan datang memerlukan anda untuk membeli hampir tiga kali lebih banyak $ 2 cawan untuk mencapai kuota boleh tebus sebanyak $ 62.50. Pada dasarnya, laporan CBS, jika bil anda kurang daripada $ 5 setiap lawatan, anda akan mendapat jip di bawah sistem baru.

Tidak mengejutkan, ini telah membawa kepada reaksi yang bervariasi di media sosial:

Walau bagaimanapun, terdapat beberapa aspek baru untuk program re-vamped Starbucks yang memberi manfaat kepada kedua-dua kem. Pertama, adalah Hari Berbintang. Sekiranya anda seorang ahli peringkat Emas (a.k.a. anda rakam 300 bintang dalam setahun), anda boleh mengumpul empat bintang untuk setiap satu dolar yang dibelanjakan semasa hari bonus bulanan, yang akan dipilih secara rawak dan diumumkan melalui e-mel.

Ikut Delish pada Instagram.

Loading...