Disneyland Akan Menghidangkan Alkohol Untuk Kali Pertama Di Cantina Bertemakan Star Wars

Setiap segelintir berita tentang Walt Disney World dan Star Wars Disneyland: Kelebihan Galaxy adalah sangat teruja, tetapi ini melibatkan BOOZE, jadi anda tahu kami tidak dapat menahan seorang freakout pada hari Jumaat.

Dalam blog post di Blog Disney Park, taman-taman mengumumkan butiran baru tentang Cantina Oga, yang akan datang ke WDW dan Disneyland sebagai sebahagian daripada bukaan tanah pada 2019. Kami mempunyai harapan yang tinggi bahawa cantina diilhamkan oleh Mos klasik Eisley akan menjadi sebahagian daripada tanah, dan kini ia kedengaran lebih sejuk daripada yang kita bayangkan.

Blog melaporkan bahawa cantina akan dikendalikan oleh Oga Garra, yang mempunyai kod etika yang ketat untuk menghalang jenis kotoran dan penjahat yang biasanya menghantui jenis tempat ini. Menu standard akan memaparkan “bahan-bahan eksotik dengan menggunakan kaedah ‘yang lain di dunia’, disajikan di dalam kapal unik.” Kami mempunyai perasaan yang bermaksud makanan yang serupa dengan hidangan super sejuk di Disney Animal Animal World Avatar.

Blueberry Cream Cheese Mousse Horizontal

Chelsea Lupkin

Tetapi yang paling penting, komen susulan pada tulisan tersebut mengesahkan bahawa Cantina Oga sedang membangunkan “menu koktail khusus (bukan alkohol dan berasaskan alkohol) yang akan menyertakan koktail adat bertema kreatif, dan pilihan bir dan wain proprietari.”

Terdapat juga DJ droid (sayangnya, tidak ada Band Rebo Max) untuk menjaga kehidupan yang meriah, tetapi tiada jaminan tidak akan ada watak yang dipersoalkan. Tetapi sekurang-kurangnya anda boleh merawat diri anda dengan minuman berombak sekiranya pemburu kurnia memulakan sebarang masalah.

gambar
Con Poulos

PRE-ORDER NOW Delish Cookbook, booksamillion.com

Loading...