Drone ini Akan Memberi Anjing Panas Kepada Anda

Wienermobile mungkin salah satu jenis, tetapi ia jauh dari sendirian. Selama bertahun-tahun, Oscar Mayer meleleh pada kereta berbentuk anjing panasnya yang terkenal, mewujudkan satu siri kenderaan yang membuat Bruce Wayne cemburu. Dan ia dikenali – tunggu untuk itu – WienerFleet.

Weinermobile Fleet

Oscar Meyer

Pada musim panas ini, syarikat anjing panas melanda jalan-jalan dengan dua tambahan baru: Kitaran Wiener dan Wiener Drone. Kitaran Wiener pada dasarnya ialah moped roda tiga dengan penutupan pemanasan anjing panas. Ia direka untuk memerah melalui jalan-jalan sampingan yang sempit dan kawasan bandar lain yang sesak terlalu sempit agar sesuai dengan Wienermobile yang penuh sesak, menyerahkan anjing kepada penghuni bandar yang kurang selesa.

BUY MINI WEINEROBILE: Hot Wheels, $ 22, amazon.com.

Tetapi pemutar kepala sebenar – dan, boleh dikatakan, kepala menggaru – adalah WienerDrone. Dengan buas gnat pada steroid, drone menyerang melalui udara, menyampaikan anjing panas tunggal kepada mereka yang paling memerlukannya: sunbathers yang kelaparan dan penasihat perayaan yang tidak dapat berurusan dengan makanan mereka yang berdiri tegak dan meretas -up pricetags ($ 6 untuk sebotol air – adakah ia terbuat dari air mata malaikat ?!). Ia mungkin kelihatan aneh, dan pasti, ia adalah cara pemasaran, tetapi ia agak masuk akal. Sekarang Oscar Mayer berani pergi ke pantai dan sesak muzik luar yang ramai tanpa perlu mengangkut sejuk.

Kedua-duanya menyertai dua kenderaan yang ada – Wiener Mini, Mini Cooper yang anggun yang layak mendapat kue dalam The Italian Job; dan WienerRover, sebuah ATV yang boleh mengambil mana-mana medan (walaupun perjalanan perkhemahan yang paling lasak), terbang sehingga 20 MPH sambil mencuba sehingga lapan anjing panas.

Apa yang hilang adalah WienerSubmarine dan WienerSpaceship, dan Oscar Mayer dapat menjangkau anda di mana saja, pada bila-bila masa. Tebak anda boleh mengajar helah baru anjing yang baru.

Muat turun Delish aplikasi hari ini.

Ikuti Delish pada Instagram.

Loading...