Dunkin Donuts Adakah Membawa Gadis Pengakap Kembali Cookie Kopi … Dengan Rasa Misteri Baru

Menu yang diilhamkan oleh cookie Scout Girl tahun lalu sangat berjaya, Dunkin ‘Donuts telah memutuskan untuk memberikannya lagi. Dalam siaran akhbar hari Isnin, mereka mengesahkan ketiga-tiga perisa kopi Pengakap Girl yang mereka memperkenalkan musim sejuk lalu akan kembali pada awal tahun 2019.

Bukan itu sahaja, walaupun: sebagai tambahan kepada Kucing Mutiara, Karamel Kelapa, dan Kopi Kentang Kacang Kacang, rantaian itu juga akan melancarkan rasa misteri yang baru. Mereka merancang untuk mengumumkan rasa baru “dalam beberapa bulan akan datang.”

gambar
Dunkin Donuts

Mereka tidak memberi petunjuk lanjut tentang rasa apa itu, tetapi mari kita lakukan beberapa proses pemikiran jenis penghapusan di sini. Ia mungkin tidak akan menjadi Rasa Do-si-do, kerana kami telah mendapat kotak Peanut Butter / Tagalong. Trefoils dan Lemonades juga mungkin tidak berjalan kerana apa yang akan menjadi kuali atau kopi lemon-y rasa? Walaupun cip chocolate toffee-tastic atau chocolate caramel, walaupun. Mereka mungkin bekerja dengan baik.

Sebagai tambahan kepada berita kopi sebenar, Dunkin ‘juga mengesahkan mereka akan membantu Pengakap Girl di seluruh negara dengan mengundang tentera tempatan untuk menubuhkan stesen kue di kedai mereka.

2019 sedang mencari, ya.


gambar
Con Poulos

PRE-ORDER NOW Buku masakan Delish, barnesandnoble.com

Loading...