Dunkin ‘Donuts Melepaskan Spice Labu Spice Bottled Coffee Es

Minuman rempah labu dilepaskan di mana-mana sahaja – seperti Starbucks dan Godiva dan Aldi – dan belum lagi September. Anda juga boleh membaiki labu anda dalam bentuk krim, kue jerami, atau bahkan beignet dan churros. Dan sekiranya anda belum mencapai had rempah labu anda, Dunkin ‘Donuts melepaskan produk baru yang akan membiarkan peminat rempah labu menikmati minuman jatuh kegemaran mereka di mana-mana.

Sebagai Yahoo menjelaskan, Dunkin ‘Donuts kini menawarkan sebotol Labu Spice Iced Coffee. Kopi dibuat dengan kopi, susu dan gula, dan ia boleh didapati mulai 10 September di kebanyakan kedai runcit, dadah, kedai serbaneka.

gambar

Dunkin ‘Donuts

Ya, ia agak awal untuk musim gugur, tapi ini sejuk! Ini cara terbaik untuk mendapatkan permulaan di musim labu!

Tetapi jika sejuk bukan perkara anda, Dunkin ‘Donuts juga menawarkan pod K-Cup berperisa kalkun dan kopi berperisa berbumbu labu di kedai-kedai yang boleh anda bawa ke rumah untuk menyimpan dapur anda. Atau, tentu saja, anda boleh menurunkan minuman jatuh lain di kedai – yang termasuk * nafas dalam * labu berperisa kopi panas, kopi ais, kopi beku, latte, cappuccino, macchiatos, americanos, dan minuman sejuk.

Dan jika anda lebih suka untuk mendapatkan labu harian anda melalui makanan ringan yang manis, anda boleh menjangkau hidangan makanan Donuts Dunkin ‘Donuts seperti donat labu mereka, labu muffin, dan donat jatuh musim perayaan.

Peminat dalam talian telah mula tweet tentang penghargaan mereka terhadap komitmen Dunkin terhadap segala labu dengan beberapa meme, kreatif, dan lirik lagu yang cukup kreatif.

Musim panas – kami hampir tidak tahu.

gambar
Con Poulos

PRE-ORDER NOW Delish Cookbook, amazon.com