Eclairs Pineapple New Whipped New Disney Look Soooo Good

Bagi anda yang suka rasa manis nanas yang manis, ada satu rawatan baru di Disney Springs di Disney World yang pasti anda akan cuba. Amorette’s Patisserie, sebuah kedai dengan pelbagai jenis makanan, menjual eclairs Whipped Pineapple, menurut Blog Makanan Disney.

Eklair $ 6 dipenuhi dengan krim nanas, Popsugar nota, dan teratas dengan mousse yang nampaknya suka seperti Dole Whip (fave kami)! Blog Makanan Disney mengatakan bahawa mereka “penguji rasa” bersetuju bahawa topping itu “lazat” dan merasai persis seperti nasi beku yang lembut.

Lihat siaran ini di Instagram

Apakah ini?! Amorette’s Patisserie di Disney Springs telah menjadikan Whipair Whip saya menjadi Whip Pine Whip yang tercinta! Kepala ke https://wdwnt.news/18080913 atau klik pautan dalam bio kami untuk melihat kajian penuh kami ��. . . . ��: @wdwnt #disney #disneysprings #amorettespatisserie #dessert #eclair #new #disneygram #disneyworld #wdw #waltdisneyworldresort #treatyoself #disneyfood #foodstagram #instafood #foodie #dailydisney #pineapple

Siaran yang dikongsi oleh WDW News Today (@wwnwn) pada

Eclair diikat dengan sekeping coklat putih, dan bahagian yang terbaik – macaron berbentuk nanas yang sedikit! Suka merawat bergaya, Disney!

Popsugar melaporkan bahawa eclair adalah item bermusim, namun tidak ada tarikh akhir rasmi. Amorette memberitahu Popsugar kegemaran Perancis boleh meninggalkan menu pada akhir bulan September. Saya rasa ia adalah masa untuk perjalanan ke Disney World, kemudian!

Seorang pengguna di Instagram mengatakan pencuci mulut itu harus dipanggil Dole Whip eclair, dan ia “luar biasa kerana kedengarannya!”

Lihat siaran ini di Instagram

Amorette’s Patisserie di Disney Springs kini menawarkan Whip��Eclairs Nanas. Ia sepatutnya dipanggil Dole whip eclair dan ya, ia adalah luar biasa kerana ia kedengaran! Disneyland mungkin mempunyai donat nanas, tetapi Walt Disney World mempunyai eclair nanas … dan saya fikir itu sangat istimewa ���� #disneyfood #disneysnacks #eclair #amorettespatisserie #disneysprings #dolewhip #pineapple #waltdisneyworld #disneyfoodie #disneysnacktime #disneydining #disneydiningplan #pineappleeclair #disneyblogger #disneyfoodblog #disneyparks #instadisney #disneygram #disneytreats #disneytravel #disneytravels #disneymagic #disneyismylife #eataroundtheworld #dolewhips #dolewhip #adventureland #tropicalfood #disneydessert #disneydesserts #disneyfun

Pos yang dikongsi oleh Fastpass Shopping (@fastpass_shopping) pada

Nah, saya sangat suka apa-apa rasa nanas, jadi eclair adalah jenis pencuci mulut impian untuk saya. Makaron nanas kecil membuat sentuhan yang sempurna, oh-jadi-berkelas, sempurna.

gambar
Con Poulos

PRE-ORDER NOW Buku masakan Delish, indigo.ca

Loading...