Eksklusif: Dunkin ‘Donuts Adakah Menukar SEMUA Of Donuts Untuk Halloween

Seperti kawan yang mula merancang kostum Pennywise mereka pada bulan Jun, Dunkin ‘Donuts tidak huru-hara ketika datang ke Halloween. Pada tahun ini, jenama itu telah selesai, membaik pulih keseluruhan kes paparan donut untuk mendapatkan semangat.

Semua merawatnya mendapat nama baru. Malah yang tradisional, seperti coklat berkilat dan berganda, sedang dijenamakan semula sementara dengan nama-nama seperti Ghoulish Glazed dan Choc-O-Lantern. Ada yang mendapat peningkatan sedikit, seperti krim Boston yang penuh krim yang mendapat gelegar oris icing di atas pembekuan cokelatnya dan dipulihkan dengan Boston Scream.

Boston Scream Donut

Alexa Payesko

Donat jeli, yang melelehkan jeli merah, akan dikenali sebagai Vampire’s Delight, dan jika merawat tepung lebih banyak gaya anda, anda boleh mendapatkan satu yang diliputi dalam gula serbuk berwarna oren. Ia dipanggil Bulan Penuh. (Sebagai alternatif, versi penuh krim vanila akan dipanggil Nilla Nightmare.)

Pontianak's Delight Donut

Alexa Payesko

Tetapi, tangan ke bawah, pastri yang akan mengambil alih suapan Instagram anda bulan ini adalah Spider Donut baru. Ini cincin klasik donat dengan icing oren, dihiasi dengan coklat Munchkin dan coklat “gerimis kaki”. Jika reka bentuk sahaja tidak dapat anda, keupayaan untuk menjaringkan donat dan lubang donat bonus pasti akan.

Labah-labah Donut

Media Digital Hearst

Rantaian ini juga akan menjual pek 10 Munchkins untuk $ 1.99 di kedai-kedai yang mengambil bahagian, kata seorang wakil jenama.

Nilla Nightmare Donut

Alexa Payesko

Setiap Dunkin ‘akan dihiasi untuk All Hallows Eve, tetapi anda juga akan melihat ciri lain di kedai-kedai: Program “Program Komuniti “nya akan kembali untuk tahun kelima, menjemput orang untuk menderma kepada Joy In Childhood Foundation, yang menyediakan makanan dan perkhidmatan lain kepada kanak-kanak yang memerlukan.

Ikut Delish pada Instagram.

Muat turun Delish aplikasi.