Eksklusif: Inilah Apa Restoran LA ‘Diselamatkan Dengan The Bell’ Akan Suka Seperti

Jika anda memerlukan apa-apa bukti bahawa nostalgia 90-an telah menyapu negara (ahem, kalung choker, Lisa Frank-esque unicorn food trend, kembalinya Littlest Pet Shops), tidak ada lagi di Los Angeles Diselamatkan oleh The Bell-pop timbul terinspirasi. Restoran yang dimodelkan selepas The Max dalam pameran itu, tidak dibuka untuk satu setengah bulan lagi, tetapi tempahan hampir sepenuhnya dipesan – menjelang penghujung tahun.

Fikiran anda, tempahan untuk yang bernama Saved By The Max memerlukan bayaran pendahuluan $ 40 setiap orang – yang meliputi kos hidangan pembuka dan hidangan untuk setiap tetamu, serta menempah tempat mereka – dan orang ramai membeli tempat duduk tanpa (1) mengetahui apa yang akan di menu, betul-betul, dan (2) melihat apa yang restoran akan kelihatan seperti di dalamnya. Begitulah sebenarnya mania itu.

gambar

Diselamatkan oleh Max

Untuk memberi orang lebih banyak peluang untuk makan (dan Instagram) di restoran semasa menjalankannya pada bulan Mei-Disember di Los Angeles, Saved By The Max telah dibuka untuk sarapan pagi juga, dan mereka memberi kami menyelinap ke eksklusif untuk penyajian untuk restoran utama ruang makan dan bilik parti peribadi, serta apa yang ada di menu. Jadi anda boleh membuat sepenuhnya keputusan yang dimaklumkan sebelum berebut untuk menempah tempat.

Diselamatkan oleh The Max sedang mengeluarkan semua perhentian untuk ruang ini, dengan penuh ’90-an kitsch dengan warna-blok yang tersekat pada dinding (corak klasik yang dilihat pada semua dari Saved By The Bell yang dilemparkan ke Rocko’s buttondowns Kehidupan Moden Rocko), Tanda-tanda Bayside Tigers, dan – sudah tentu – neon berwarna merah jambu yang ikonik Max menandatangani di hadapan blok kaca bergelombang retro-tastic. Apa yang hilang ialah Kelly Kapowski, tetapi mengingat bahawa Tiffani Thiessen tinggal di LA, kami tidak akan melepasi dia untuk dihentikan.

gambar

Diselamatkan oleh Max

Walaupun bilik utama kelihatan seperti restoran itu sendiri, ruang makan peribadi membolehkan anda berpesta seperti anda … tentang untuk mendapatkan “anak-anak!”! bercakap dari Encik Belding sendiri. Ia dimodelkan selepas pejabat utama, dinding kayu gelap dan semua.

Tiket makan tengahari dijual pada hari Jumaat, 16 Mac pada pukul 3 petang. EST, walaupun restoran itu tidak akan bermula untuk sarapan pagi hingga minggu 16 Jun. Anda akan dapati perkara seperti Tori’s Chicken & Waffles, The Poutine Engel, Beat Valley Buttermilk Pancakes, Bayside Burger, dan Bicker Staff Cheese Grits. Tapi mari kita nyata: Kamu tidak akan makan. Anda akan pergi supaya rambut anda boleh menyemburkan rambut ke arah syurga, memainkan tee otot gaya Slater, dan menjalani kehidupan yang anda hanya menonton di TV.

Anda boleh menempah tiket di savedbythemax.com.

Ikut Delish pada Instagram.

Muat turun Delish aplikasi.

Loading...