EKSKLUSIF: Jika Anda Cinta Anggur Gula Kapur, Anda Perlu Mencuba Anggur Rock-It

Masa dewasa menunjukkan dirinya dalam banyak bentuk, tetapi minat yang berminat dalam anggur adalah salah satu cara utama yang anda boleh memberitahu anda secara perlahan-lahan berubah menjadi ibu anda. Sebagai seorang kanak-kanak, buah-buahan adalah satu cara untuk berakhir – snek yang sihat yang, apabila selesai, boleh dibasuh dengan sesuatu yang lebih berdosa, seperti Chips Ahoy atau Dunkaroos. Tetapi dengan usia, ada kemungkinan untuk mencari kepuasan di lorong hasil.

gambar

Genetik Buah Antarabangsa

Para penternak anggur – yang dikenali sejak ini sebagai penyihir – bekerja lebih masa untuk merentas penyebaran varietas sedia ada untuk menghasilkan buah-buahan dalam bentuk dan rasa paling gila. Mula-mula ia adalah Witch Fingers (kini dikenali sebagai Teardrops), yang dinamakan sempena siluet panjang dan silam mereka. Kemudian datang anggur Cotton Candy. Orang ramai telah meleleh di kedai runcit untuk mencari anggur hijau yang rasanya seperti merawat karnival dengan kiraan kalori jauh lebih rendah. (Sebelum anda mengambil kunci kereta anda, ketahui ini: Anda hanya boleh mencarinya pada bulan Ogos dan September.)

gambar

Genetik Buah Antarabangsa

Sekarang, secara eksklusif, Walmart menyimpan sesuatu yang baru. Mereka dipanggil anggur Rock-It, dan mereka adalah gagasan Buah Genetik Antarabangsa, orang yang sama di belakang Teardrops dan Cotton Candy. Istilah itu adalah keluhan yang jelas untuk bentuk panjang dan ujung runcing buah, tetapi gigitannya tidak seperti mudah: Mereka mengetuk seperti anggur hijau tetapi memiliki rasa manis yang berwarna ungu. Buah-buahan Rock-It mempunyai rasa halus, jadi anda boleh pop ’em seperti gula-gula dan tidak bosan dengan rasa.

Anda boleh mendapatkan pek dua pon anggur di Walmart untuk $ 4.48 sehingga musim berakhir pada akhir Disember.

Ikut Delish pada Instagram.

Muat turun Delish aplikasi.